🔞YOONSEOK🔞

2.6K 50 11
                                    

Yoongi stătea în pat și isi privea atent pe adorabil lui iubit cum făcea niște exerciți pe muzica. Felul în care fundul lui Hoseok se ridică ușor de sus în jos făcând genuflexiuni îl  excita pe blond. Yoongi a mai putut rezista mult și a coborât din pat mergând în spatele micuțului roscovan. Mâinile lui erau pe talia lui coborând tot mai jos pe fundul lui pe care îl strângea tare. Hoseok geamea ușor iubea când blondul îl atingea asa.
Yoongi : baby boy daddy are nevoie de tine .ce zici îl ajuți?
Micuțul roscovan da din cap afirmativ și se întoarce dând peste fata adorabila a iubitului sau. Buzele lor se unesc într-un sărut dulce plin de iubire ce devenea din ce în ce mai pasional. Limbile lor erau într-un război al dominație care mereu era câștigat de Yoongi. Lipsa de aer îi face sa se despartă. Hoseok îl împinge pe Yoongi pe pat și îi lasă pantaloni în jos o data cu boxeri și privirea lui era pe membrul lui .Micuțul roscovan începe sa freci ușor membrul blondului.
Yoongi : ahhhh ba-by boyy vrei sa nu mai tachinezi atât ahhhh
Hoseok doar a zâmbit și a început sai lingă membrul ca pe o acadea. Blondul gemea cat de putea de tare numele micuțului roscovan. nu a durat mult pana când și-a dat drumul în gurita lui înghițind tot, lingăndusi buzele cu pofta precum o pisica care și-a băut laptele.
Yoongi se ridica și i-a de pe noptiera un tub de lubrifiant. Acum blondul era deasupra roscovanului, și îl sărută dulce pe buze mușcândui ușor buza de jos. Hoseok îi dă tricoul jos lui Yoongi acesta rămânând complet expus în fata lui .Blondul îi zâmbește pervers iar hainele roscovanului dispar imediat. Yoongi își pune puțin lubrifiant pe degete și introduce unul în Hoseok miscadandul rapid adăugând încă un deget. 
Hoseok : ahhhh daddy te vreau pe tine  în mine mmm
Yoongi : dacă asta ceea vrei baby boy.
Blondul își scoate degetele și le înlocuiește cu membrul lui intrând puternic în el. De pe buzele lor ieșeau doar gemete păcătoase ce au umplut camera.
Yoongi îi sărută gâtul apoi la umplut de semne pentru ca știi cu toți ca este doar a lui.
Hoseok : ahhhh da-dddy mai reppppede ahhhh
Blondul începuse sa facă mișcări inuman de rapide lovind brutal în el.
Yoongi : ahhhh babbby boyy iubesc ca doar eu te pot avea asa ahhhh
Roscovanul îi ia fata intre palmele lui si il sărută în cel mai drăguț mod posibil. Mana blondului cobora spre membrul lui Hoseok și începe să-l frece rapid. Micuțul roscovan și da drumul primul pe abdomen lui dar și pe al blondului gemand atât de tare încât vocea era aproape stinsa.
Nu a mai durat mult pana când Yoongi și-a dat drumul și spermă lui era  în interiorul lui Hoseok.
Blondul iese ușor din el și îl trage în bratele lui trăgând o pătură peste ei .
Yoongi : te iubesc foarte mult baby boy .Ești îngerașul meu scump! ♥
Hoseok : și eu te iubesc foarte mult daddy! ❤ spune el cu voce de copil , obraji lui având acum aceeași culoare ca și parul.
Yoongi îi zâmbește dulce și sărută dulce pe buze apoi pe frunte. Roscovanul își afunda capul în pieptul blondului acesta strângândul mai mult în brate adormind îmbrățișați.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum