💜💚TAEKOOK💚💜

2.1K 55 6
                                    

Picăturile de ploaie se scurgeau rapid pe geam. Fulgerele aprindeau cerul iar asta îl făcea pe little Jungkook sa plângă,  mereu il sperai felul în care cerul prindea" viata". Micuțul Jungkook era ascuns sub pătură lui pufoasa strâng în bratele lui  iepurașul sau de blus roz , mii de lacrimi se scurgeau din ochișori sai,  avea nevoie de Tae să-l tina în brate dar acesta încă nu ajunsese acasă,  ura faptul ca rămânea singur când el pleacă la job , dar știai ca nu poate rămâne mereu lângă el , iar asta îl întrista .Micuțul îl iubea mult pe Taehyung era daddy al lui , și ținea extrem de mult la el .Un tunet  a spart liniștea de mormânt făcându-l pe micuț sa plâng și mai tare , strângând mai tare iepurașul sau, în camera se auzeau doar suspinele lui.
Ușa apartamentului sa deschis pe intrând Taehyung uda leoarca. Acesta își schimba rapid hainele și își croii drum spre camera micuțului sau. Și-a lipitit urechea de ușa auzind pe cel mic cum plânge și suspina, și-a amintit de frica micuțului sau de tunete și fulgere. Tae deschide rapid ușa și merge spre pat așezându-se pe marginea patului.
Taehyung : baby boy ..
spuse acesta  dând pătură cel acoperă micuțul sau. Jungkook îi sari imediat în brate ,ghemuimduse la pieptului celui mare.
Jungkook : am crezut ca  mai părăsit ...
spuse micuțul încet, suspinând.
Taehyung : off baby boy nu as face asta niciodată. .iartă-mă ca te-am lăsat singur. ..știu cat de frica îți este frica când ploua. .spune strângândul în brate sale. Tae îi cuprinde fata în plamele sale privindui,  ochișori sai roșii, micuțul sau plansese iar asta lui nu-i plăcea deloc. Cel mare  își lipi ușor buzele sale de ale micuțului formând un sărut dulce și tandru.
Taehyung : baby boy eu niciodată nu am sa te părăsesc pentru te iubesc prea mult. Tu ești iepurașul meu și tin prea mult la tine și orice sar întâmplă eu mereu voi fii lângă tine ! spune și îi șterge lacrimile.
Jungkook : promoții pe degetel..?
Taehyung : promit pe degetel .spune își împreunăeza degetul de al celui mic sărutândui obrazul.
Jungkook : daddy ne putem ghemui?
spune făcând botic
Taehyung : desigur baby boy.
spune asta apoi se așeza comod în pat , trăgândul pe cel mic în brate sale acoperindui pe amândoi cu o pătură pufoasa.
Jungkook : te iubesc mult daddy! 💜
Taehyung : și eu te iubesc mult baby boy! 💚
spune își sărut din  nou buzele ușor și fruntea,  apoi adormind amândoi unul în bratele celuilalt.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum