🔞YOONGI🔞

2.3K 63 21
                                    

Tocmai ce te-ai mutat într-o nou apartament ,într-un cartier destul de sigur după părerea ta . Ai primit un teflonul,era curierul care ti-a pus să ca ti-a adus lucrurile în fata blocului. Cobori si iti iei pachetele , erau destul de grele . Incerci să urci ușor dar abia iti poti tine echilibrul din cauză cutilor.
Yoongi: hey ai nevoie de ajutor?
Te uiți și observi un băiat cu părul negru si pielea albă ca laptele.
Y/N: da .spui tu ușor .
Yoongi :dă-mi voie .spune si iti ia el cutiile din mana .
Ești nouă pe aici pentru că nu te-am mai văzut?Spune el zâmbind
Y/N:da,abia m-am mutat aici .
Yoongi: pai bun venit,eu sunt Yoongi.
Y/N:eu sunt Y/N. Spui zâmbind
Ajungeți în fata apartamentului,deschizi usa si intrati amândoi.
Y/N: mulțumesc pentru ajutor Yoongi.
Yoongi te priveste apoi incepe să se apropie de tine, până când tu faci contact cu peretele. Îți tine mâine deasupra capului apoi si lipește buzele sale de ale tale formând un sărut dulce, ce devenea din ce in ce mai pasional .Ti-a muscat buza de jos , facundute să îți deschizi mai mult buze pentru că limba lui să îți exploreze întreaga caviitate bucala. Din cauza lipsei de aer, rupeti sărutul lăsând o dara de saliva să se scurgă de pe buzele voastre. Yoongi Îți săruta gâtul, apoi simți niște colți ce iti sfâșie pielea ai incercat sa tipi de durere dar el ti-a acoperit gura cu mana să. După ce colți sai ti-au eliberat gâtul, o dara sânge a început să se prelinga din mușcatura pe care ti-o făcuse.
Yoongi:oh babygirl sângele tau e atât de gustos , ce ai zice ca noi se ne distrăm acum.
El te ia pe sus si te duce în camera ta aruncandute pe pat punanduse deasupra ta începând să te dezbrace rapid rămânând complet expus în fata lui. Si-a lins buzele când te-a privit complet goală . A început să iti sărute sânii, jucanduse cu sfarcurile tale limgandule ca pe acadele, tu gemeai iar asta îl făcea să zâmbească. Yoongi nu a mai putut rezista te vroia cât mai mult să dezbrăcat rapid .Acum își freacă ușor vârful membrului său de feminitatea și intră rapid în tine, făcând mișcării inuman de rapide ne lasandute sa te acomodeze mărimea membrului său care era prea mare pentru mică ta intrare si ti-a desfăcut picioarele mai mult intrând mai adânc lovind brutal în tine. Yoongi se apleacă spre omoplatul tau si își învinge colți în pielea ta .
Y/N: ahhh Yoongi mă dooare ahhh
Spui în timp ce lacrimi se preling pe chipul tău palid. Într-un final colți sai ti-au eliberat gâtul.
Yoongi:ahhh baby girl numai sunt Yoongi ci daddy ahhh mmmm
Cameră era plină de gemetele voastre pacatose si de felul în care corpurile voastre se lovesc unul de altul.
Nu ai putut rezista si tu ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul său strâng puternic material de pat asta . Yoongi iese din tine si ridică fundul în sus si te penetrează rapid făcând mișcării brutale în tine. Palma lui iti lovea fundul tau asta facundute să tresări la fiecare lovitură. Simțeai că te vă rupe în două, te durea întreg corpul. Ti-a afundat capul între perne gemand puternic.
Yoongi: ahhh baby girl corpul tau mă înnebunește ahhh
Y/N: ahhh daddy ahhh
Yoongi iese din tine din nouă te întoarce pe spate si te penetrează rapid lovind inuman de rapid si brutal în feminitatea ta .
Nu mai durat mult până când ai simțit speram caldă a lui DADDY YOONGI invadantutifeminitatea, i-ai strâns cât ai putut de mult umerii gemand atât de puternic încât vocea ta era aproape stinsă. Daddy Yoongi iese ușor din tine si trage în brațele sale strangandute la pieptului lui.
Yoongi: oh babygirl deacum esti doar a mea. Și iti săruta buzele.
Daddy Yoongi observa tristețea din ochii uzi din cauza plansului.
Yoongi: babygirl te rog numai fii tristă,stiu ca am fost destul de dur cu tine dar promit ca voi avea grija de tine . Eu simnt ceva pentru tine . Te iubesc foarte mult babygirl!🖤
Y/N : si eu te iubesc mult daddy!🖤 spui tu ușor pe voce te copil care îl face sa zâmbească. Daddy Yoongi iti săruta din nou buzele apoi ușor și tandru fruntea astrângdute la pieptului lui.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum