♥Jimin♥

2.4K 61 21
                                    

Zile trec dar durerea tot rămâne. ..nu pot sa trec peste atâtea. . nu înțeleg cum care e motivul pentru care încă trăiesc. .. e doar unul Jimin. ..El e singura persoana care nu ma părăsit la greu. .m-a oprit mereu la timp. ..
Îmi urăsc viata ? răspunsul da de ce nu as uro când toți din jur m-au rănit și lansat când am aveam nevoie de ei ? ..de ce ? .. același întrebări la care nu voi primi niciodată un răspuns. ..
Stau acum în fata oglinzi și-mi privesc trupul palid și plin de ranii . ..arat ca un cadavru. .. îmi închid ochii și pot auzi iar acele voci " cum de încă trăiești? " cum e sa fii o stafie? " de ce nu mori o data " ...simt cum mii de lacrimi mi se scurg pe fata ...eu numai pot ..m-am saturat. ..
Îmi deschid ochii și lovesc oglinda ..mii de cioburi cad pe jos .Îmi privesc pumini plini de sânge. .. simt cum genunchi îmi cedează iar acum pielea mea face contact cu cioburile de pe jos ... sânge doar asta pot vedea. ..
Aud cum ușa se deschidă și simt doua mâini cum îmi cuprind talia. .îmi întorc privirea și o întâlnesc pe a lui Jimin. ..părea trist și dezamăgit de mine. ..
Jimin : de ce ?...
Nu-i răspund doar îl privesc. ..
Jimin : Y/N ... te rog răspunde-mi de ce ? De ce ai făcut asta. .? ți-am zis ca că sunt aici pentru tine sa te ajut nu sa te vad cum te distrugi singura. .Țin la tine prea mult. ..
Y /N: tu chair ții la mine s-au încerci doar sa joci doar un simplu rol ca toți ceilalți. ..
Un oftat îi pareste buzele și ma întorcea cu fata la el ...Ma privește în ochii și mana lui îmi atinge ușor obrazul. ..Îi simt buze lui peste ale mele formând un sărut timid dar dulce. .
Jimin : Y/N eu chair țin la tine și te iubesc nespus de mult. ..știu prin ce ai trecut. .știu ok? Dar sunt aici pentru tine ma doare sa te vad asa ..te rog oprește-te ..te rog nu ma prasii. ..te rog. ..
Y /N:Jimin. ....
Jimin : te rog. ..doar lasă-mă sa te ajut. ..lasă-mă să-ți fiu aproape. ..Eu te iubesc! ... din ochii lui curg mii lacrimi ...poate ca nu e prima data când îl vad plâng. .dar ma doare să-l asa. ..
Y/N: Jimin și eu ...te iubesc. ..
Îl strâng în brate iar el ma ridica de jos și așeza pe pat și-mi șterge rănile. ..
Y/N: doare. ..
Jimin : îmi pomiti ceva?
Y/N: ok..
Jimin : promitemi ca vei sinceră cu mine de acum. .
Y/N:îți promit! ♡
Jimin se apropie de mine iar buzele noastre fac din nou contact. simt ceva ..ceva ce nu am mai simțit de mult cred ca e bucurie..cred ca va trebui sa învăț din nou cum e sa fii fericita. Cat timp Jimin va fii lângă mine totul o sa fie bine .

 Cat timp Jimin va fii lângă mine totul o sa fie bine

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum