♥Yoongi♥

3K 76 0
                                    

Au trecut aproape 3 ani de când îl cunosc și nici acum nu am curajul sai spun ce simt. ...mi-e pur și simplu teama de răspunsul lui ...mi-e ca asta va schimba totul intre noi și ca-l voi pierde. .
Stau alături de el în studioul sau pe care îl pot numi o adoua casa la cat de mult timp petrec aici. Îl privesc atenta fiecare mișcare, felul în care mâinile lui ating clapele pianului este magic . Trebuie sa fii atent la fiecare nota pentru ca dacă atingi o clapa greșită riști sa strici toată armonia melodiei. Cam asa ma simt acum , ma tem ca dacă îi spun îl voi îndepărta . Oftez scurt și doar ma gândesc la cum ar sta lucruri intre noi dacă ar ști ce simt pentru el , poate asa ar putea avea mai multa încredere în mine și nu ar mai fii atât de trist ma doare să-l vad asa , ma doare ca nu-mi spune ce are . As vrea sa spui direct " Yoongi eu te iubesc " dar sunt prea laşa sa o fac. . Ma uit la e oftez scurt. Ma ridic ușor de pe scaun și ma apropi de el , îmi înfășor bratele în jurul talie lui și îmi lasă capul jos pe umărul sau , știu ca voi regreta ca am făcut asta. ..
Yoongi : ești ok?
Dar eu nu-i răspund. Îi simt mâinile lui peste ale mele , încerc sa nu plâng dar nu pot sentimentele ma macină de atât de timp de ce nu pot fii directa cu el ...?
Lacrimile îmi aluneca ușor pe fata atingând tricoul lui.
Yoongi : hey de ce plângi? vorbește cu mine !
Nu-i răspund din nou doar îmi ridic privirea. Acum ne privim unul pe altul în ochii îmi retrag mâinile și încerc sa plec dar mana lui îmi strânge încheietura. Îl vad cum se ridica și ma lipește de un perete.
Yoongi : Y/N te rog spune-mi ce ai !
Y/N : eu ...eu ...
Yoongi : tu , tu ce ?
Simt cum inima îmi bate rapid iar lacrimile îmi curg rapid ,înghit în sec și trag aer în piept.
Y/N : eu te iubesc Yoongi. ... te iubesc de foarte mult timp doar ca nu am avut suficient curaj să-ți spun asta ...chiar țin la tine și ma doare când te vad trist și vreau sa te ajut doar ca tu nu ma lași să-ți fiu aproape. ..
îmi las privirea în jos dar degetele lui îmi ridica barbaia făcându-mă să-l privesc direct în ochii.
El ma trage ușor în bratele sale , începe sa suspine.
Yoongi : îmi pare rău. ..știu ca tu încerci să-mi fii aproape și sa ma ajuți dar eu nu te las...îmi pare rău că mă fost rece cu tine..... și eu țin la tine. ..
te-am iubit din prima clipa de când ne-am cunoscut Y/N doar am fost prea laş să-ți toate astea. ..
Ma uit la el și vad cum mici lacrimi se preling pe fata lui ,era prima data când îl vedea ca plânge și nu-mi plăcea asta. Vad cum se apropie mai mult de mine și îi simt buzele lui presanduse peste ale mele într-un sărut perfect. Suntem doua suflete ce suferau în tăcere tânjind unul după altul dar niciunul ne având suficient curaj sa spuna primul ce simte pentru celalalt. Buzele noastre se despart ușor și repirama amândoi un pic greu.
De azi eu sunt bandajul care îi va findeca toate rănile și nu-l voi mai lasă să fie rănit.
Y/N : Te iubesc Yoongi! ♡
Yoongi : și eu te iubesc Y/N! ♡
Ma strânge în brate și eu îl strâng cat de tare. Cine ar fii crezut ca în studioul în care sau vărsat atâtea lacrimi de tristețe vor fii și momente frumoase. Acum melodia e completa având toate notele armonizate. Avându-l pe Yoongi lângă mine numai am nevoie de nimic mai mult. ♥

 ♥

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum