🔞JIN🔞

1.6K 50 0
                                    

Au trecut 2 săptămîni de când te-ai despărțit de iubitul tău si inca nu poți trece peste asa ca in fiecare noapte ti-o petreci în club dand pe gat shoturi încercând să-l uiți. E vineri si e o altă seară pe care ti-o petreci la barul unui club dand pe gât pahar după pahar.
În timp ce tu bei al 7 -lea pahar observi un bărbat cu părul negru, înalt , buze mari, ochii căprui, si o fata foarte atrăgătoare ireala fiind parcă desenată de Picasso. Acesta se așeza pe un scaun de lângă tine si te privește foarte provocator.
Jin: ce face fata asa frumoasa ca tine in club singurica?spune el zâmbind
Y/N: încerc să trec peste despărțirea de fostul meu...
Jin: oh..si cum îl cheamă fostul tău?
Y/A :Kim SeokJin..
Jin: si nu ai vrea tu sa te fac să uiți fostul tău? Ha ce zici baby girl?
Y/A: nu vreau... nu-i pot face eu inca îl iubesc..spui tu destul de greu fiind destul de beata
El te priveste uimt si apoi te ia prin surprindere lundute în stil miresec si te duce într-una dintre camerele clubului si apoi te trănteste pe pat si se suie deasupra ta încercând să te sărute dar tu te tot spadeai.
Jin: oh babygirl de ce nu-l lași Daddy al tau se te sărute? Spune e el foarte provocator .
Tu il privești uimita pentru că felul în care iti vorbea era tipic lui Jin..
Y/N: Jin..
Jin: da baby girl ? Spune el si își lipește buzele sale de ale tale formând un sărut plin de iubire si pasiune care ti-a lipsit atât de mult. Sărutul vostru devine din ce in ce mai pasional, el iti mușcă buza de jos astfel făcândute pe tine să scoți un scanet printre buze astfel el începând sa-ti exploreze întreaga caviitate bucala. Din cauza lipsei de aer vă face să rupeti sărutul lăsând o urmă de saliva să se scurgă pe buzele voastre. Jin te dezbracă rapid rămânând complet expus în fata lui începând sa-ti sărute gâtul coborând tot mai jos ajungand la sânii tăi pe care incepe sa îi sărute și muște lăsând multe semne vinetii asta facundute pe tine scapi mici gemete la felul în care iti sugea sfarcuile ca pe acadele .
Y/N: Ahh daddy te vreau in mine ahh
Jin a zâmbit la auzul cuvintelor tale si s-a dezbrăcat rapid de hainele sale apoi revenind din nou deasupra ta.
Acum își freacă ușor vârful membrului său de feminitatea și intră rapid în tine penetrandute rapid începând să facă mișcări foarte rapide .Membrului lui este prea mare pentru mică ta intrare si ti-a desfăcut picioarele mai mult intrând mai adânc lovind brutal în tine strânganduti talia puternic.
Jin:ahhhh baby girl nu stii cat de mult mi-ai lipsit să te simnt mmm să îți ating corpul tau mic si fragil ahhh
Cameră era plină de gemetele voastre pacatose si de felul în care corpurile voastre se loveau unul de altul .
Jin iese din tine is te întoarce pe burta cu fundul în sus si te penetrează rapid lovind inuman rapid . Simțeai că te vă rupe în două. Palmă lui face contact cu fundul tau asta facundute să tresări si sa gemii mai tare la fiecare lovitură.
Nu ai mai putut rezista mult si ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul său strâng puternic material de pe pat.
Jin iese din tine din nouă si te întoarce pe spate penetrandute rapid începând să facă mișcări foarte rapide.
Jin:ahhh corpul tau e atât de bun mmm
Nu mai durat mult până când ai simțit speram lui Daddy Jin invanduti feminitatea . I-ai strâns puternic umerii si ai gemut cât ai putut de mult .
Daddy Jin iese tine si te trage în brațele sale și adormi rapid.
Cand te trezesti ești speriată si observi ca esti intr-o camera cunoscuta era cameră lui Jin ..cineva te strânge în brațe și te uiți spre el observândul pe fostul tău iubit privindute zâmbit.
Y/N: Jin.. spui si o lacrimă ti-se prelinge pe fata
El ti-o sterge rapid si iti săruta ușor buzele.
Jin: te rog nu plânge.. stii ca nu-mi place să te văd plângând...Y/N iartă-mă că am fost un post te rog mi-ai lipsit enorm..nu pot trăi fără tine ..te iubesc foarte mult babygirl!💗
Y/N : te iert pentu că si eu te iubesc mult daddy!💗
Daddy Jin iti săruta o dată buzele apoi ușor și tandru fruntea si te strânge mai mult la pieptul lui.

te iubesc foarte mult babygirl!💗Y/N : te iert pentu că si eu te iubesc mult daddy!💗Daddy Jin iti săruta o dată buzele apoi ușor și tandru fruntea si te strânge mai mult la pieptul lui

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum