🔞HOSEOK🔞

1.9K 56 18
                                    

Mergi la cursuri de dans la cel mai bun dansator din Coreea ,domnul  Jung Hoseok. El preferă sai spui Hobi său oppa , nu vrea elevele lui sai spuna "domule "pentru asta îl face prea bătrân si totusi si el are decât 26 de ani . Azi ai întârziat foarte mult pentru că ai dormit prea mult, iar asta stia ca îl va supăra pe Hobi pentru că el iubește punctualitatea.  Ajungi rapid si intri in sala de dans .
Hobi: La ora asta se vine domnișoara Y/N? Spune acesta privindute serios.
Y/N: Imi cer scuze Oppa...nu se va mai repeta. Spui tu lasanduti priverea în jos .Te duci în spate la locul tau si incerci sa tii pasul cu restul. Ora se terminase adevarul e ca pentru tine acesta ora a fost doar de 15 minute. 
Hobi:ok deci puteti pleca mai puțin tu domnișoara Y/N !
In sala ai mai rămas doar tu si Hobi. El închide usa si se apropie de tine si te lipește de perete si iti prinde ambele mâini deasupra capului apoi își lipește  buzele sale de ale tale formând un sărut timid care se transformă într-unul pasional, nu i-ai putut rezista si i-ai răspuns sărutului . Limbile voastre erau într-un război al dominație care a fost câștigat de Hobi. Lipsă de aer vă face să rupeti sărutul lăsând o dara de saliva să se scurgă pe buzele voastre. 
Y/N: Hobi...
Hobi:oh babygirl de acum numai sunt Hobi său oppa ci daddy pentru tine .E timpul ca daddy sa te pedepsească pentru că ai întârziat la ora mea ! Spune apoi te trănteste pe o saltea punanduse deasupra ta începând să te dezbrace rapid rămânând complet expus în fata lui. A început să iti sărute și muște  sânii umplândui de semne vineti. Felul in care iti sugea sfarcuile ca pe acadele te-a facut sa scapi un geamăt printre buzele ăsta facandul pe Hobi să zâmbească pervers. Nu a mai stat multe pe gânduri și s-a dezbrăcat rapid de hainele sale lansând la vedere abdomenul său bine lucrat.
Acum își freacă ușor vârful membrului său de feminitatea și intră  rapid în tine făcând mișcării inuman de rapide, lovind brutal în tine. Membrul lui era prea mare pentru mică ta intrare si ti-a desfăcut picioarele mai mult intrând mai adânc în tine făcândute pe tine să gemii cât poti de tare.
Hobi:ahhh babygirl ești atât  de strâmta ahhh si imi place mmm
Cameră era plină de gemetele voastre pacatose, de felul în care corpurile voastre se loveau unul de altul .
Nu ai putut rezista mult tu ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul său gemand atât de mult încât vocea ta era aproape stinsă.
Hobi iese din tine si iti ridică fundul în sus si te penetrează rapid făcând mișcării brutale în tine, palma lui iti lovește fundul. Cu fiecare lovitură întreg corpul tau tresare. Simți că te vă rupe în două, întreg corpul tau te doare si simți că vei ceda. Hobi iese din nou tine si te întoarce pe spate, si te penetrează brutal, făcând mișcări inuman de rapide. Nu mai durat mult până când ai simțit speram caldă a lui DADDY HOSEOK invadantuti feminitatea, i-ai strâns cât ai putut de mult umerii  lui Daddy Hoseok gemand puternic.  Daddy Hoseok mai face câteva mișcării în tine apoi iese ușor din tine . Daddy Hoseok se îmbracă rapid apoi te ajuta si pe tine să te îmbraci.  Tu te ridici încercând să pleci dar picioarele tale cedează esti pe punctul să cazi dar daddy Hoseok te prinde si te ridică în brațele sale . Lacrimi încep să prelinga pe față ta .
Hobi : oh babygirl te rog numai plânge..Spune el trist. Știu că am fost dur cu tine ..si imi pare rau...  adevarul ca eu te iubesc mult de când ai început să vii la cursul de dans mi-ai dat lumea peste cap.. Spune si lipește buzele sale de ale sarudandule ușor.  Te iubesc foarte mult babygirl!❤ sper ca m-ai putea ierta..
Y/N: daddy te iert pentru că si eu te iubesc mult!❤
Daddy Hoseok te strângea bine la pieptului lui si săruta din nou buzele și tu adormi în brațele sale
Hobi: somn usor sweetheart! Spune si iti săruta ușor și tandru fruntea.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum