🔞TAEHYUNG 🔞

2.7K 74 10
                                    

Te aflai într-un club, stand la bar dând pe gat shot după shot .Te întrebi de ce? pai pentru ca vrei sa uiți de boul care ți-a frânt inima acum 2 zile. Acum te ridici de la bar și ieși rapid afara din club pentru a merge acasă . Abia îți ma simțeai picioarele deoarece erai pe jumătate beata. Treci pe lângă o mașină de poliței și observi cum un ofițer era rezemat de mașină sorbindusi cafeaua. Trebuie sa recunoști arata foarte bine. În timp ce mergi simți o mana care ți-a puca încheietura și te trage înapoi.
Taehyung : mai , mai o domnișoară ca tine nu ar trebui sa umble asa de una singura pe străzi.
Y/N: de ce ma rog?
Taehyung : opa ce tupeu avem ce ai zice sa fii tu cu mine la secție?
Te apleca pe capota mașini și îți duce mâinile la spate punându-ti cătușele.
E fix în spatele tău și îi simți membrul prin ai ce ai pantaloni cum se freacă de fundul. Un mic geamăt îți scăpa prin buze asta făcându-l pe ofițerul TAEHYUNG sa zâmbească.
Te baga în mașină și te duce la secție.
Când a-ți ajuns ai observat ca secția era goala era și normal era 1 dimineața. Ofițerul TAEHYUNG te duce în biroul sau și te așează fundul pe biroul sau.
Taehyung : oh Princess ma voi distra bine cu tine. spune asta apoi își presează buzele sale peste ale tale formând un sărut. I-ai răspuns rapid lăsându-l sa îți exploreze cavitatea bucala. Lipsa de aer fa face sa rupeți sărutul lăsând doar o dara de saliva ce se scurgea pe buzele voastre.
Taehyung îți sărută gatul făcându-ti multe semne .Mâinile lui îți desfaceau nasturi cămăși, aducândo prin camera o data cu sutienul. Și-a lipsa buzele apoi a început sa îți sărute sânii, asta făcându-te pe tine sa gemii puternic. Felul în care îți lingea sfârcurile ca pe bomboane de inebuneau. Mana lui cobora tot mai jos sub fusta ta scurta, masanduti feminitate. Ai încercat să-l oprești dar cătușele îți țineau mâinile bine strâns.
Taehyung te da jos de pe birou și te întinde pe capanepeua sa punându-se deasupra ta .Cat ai clipi amândoi erați fără haine fiind expuși unul fata de altul. Taehyung își freacă ușor vârful membrului sau de feminitatea apoi intra puternic în tine . Îți desface picioarele mai mult și intra mai adânc începând sa facă mișcării inuman de rapide lovind brutal în tine.
Taehyung: ahhhh Princess în seara asta daddy o sa te lase fără voce ahhhh
Camera era plina de gemetele voastre păcătoase dar și de felul în care corpurile voastre se loveau unul de altul.
Y/N: ahhhh daddddyyyy ahhhh
Taehyung : ahhhh baby girl iubesc ca ești asa strâmtă se simte atât de bine ahhhh
Nu a durat mult și tu ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul lui .
Taehyung a continuat sa lovească brutal în tine. Gemeai atât de tare încât vocea ta era aproape stinsa.
Taehyung își presează buzele sale peste ale tale și mâinile sale îți strâng talia destul de tare. În scurt timp simțit sperma lui Daddy Taehyung cum îți invadează feminitatea. Mai face câteva mișcări apoi iese ușor din tine.
Taehyung : dacă vrei cheia de la cătușe va trebui sa faci ceva baby girl
spune asta zâmbinduti pervers.
Ai înțeles ce vrea asa te-ai pus în genunchi în fata lui și ai început sai lingi membrul, limba ta făcea mișcări circulare de jos în sus pe membrul său apoi lai luat cu totul în gura îți era greu pentru ca era prea mare.
Taehyung : ahhhh baby girl gurita asta a atât de buna mmmm
Felul în care îți geamea numele de făcea sa sugi mai repede pana când ai simțit gustul spermei lui în gura ta .Ai înghițit tot și ți-a lins buzele. Daddy Taehyung îți desface cătușele si îți sărută încheierile care erau destul de roșii. Te ghemuiesti la pieptul lui și caz într-un somn adânc.
Când te trezești observi ca stăteai în bratele lui Daddy Taehyung care îți zâmbea.
Taehyung : Neața baby girl.
Y/N: unde sunt?
Taehyung : pai baby girl nu te puteam la secție după partida noastă asa te-am adus la mine. Te-ai descurcat bine Princess. Te iubesc mult baby girl!💚
Cuvintele lui te fac sa rosesti.
Y/N: și eu te iubesc daddy! 💚
spui pe voce de copil făcându-l pe daddy Taehyung sa zâmbească. Îți sărută buzele ușor apoi fruntea și te strânge la pieptul lui protectiv.

BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum