🔞JUNGKOOK🔞

2.7K 79 30
                                    

Azi e o zi specială deoarece este ziua ta de nastere iar prietenii ti-au organizat o petrecere surpriza, la care nu te așteptai. Te-ai distrat de minune ,dar pe tot parcursul petreci ceva ti-a strâns atenția si acel lucru fiind cadourile. Curiozitatea te-a împins de la spate si ai inceput sa deschizi cadourile pe care l-ai primit. Primul cadou era din partea celei mai bune prietene era un cadou mare cu funda mov l-ai deschis si ai inceput sa tipi de bucurie când ai văzut un hibrid .Era un băiat iepure pe nume JUNGKOOK care era adorabil si timid.
Avea trăsături asa drăguțe, părul saten, ochii negri si inocenții , urechile lui erau mari si pufoase dar cel mai adorabil lucrul era felul în care iti zambea pur și simplu te topeai de dragul său.

 Avea trăsături asa drăguțe, părul saten, ochii negri si inocenții , urechile lui erau mari si pufoase dar cel mai adorabil lucrul era felul în care iti zambea pur și simplu te topeai de dragul său

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

După terminarea petreci ai strâns totul si ai ramas singura cu hibridul tau în apartament. Intri in cameră ta si il vezi pe iepurașul tau stând întins pat te apropii ușor pentru că nu vroiai să-l sperii. Te-ai așezat lângă el și ai inceput sai mângâi ușor capul era atât de adorabil. Jungkook te-a privea zâmbind, încet fetele voastre se apropiau tot mai mult una de alta ,nu ai putut rezista si ti-a lipit buzele tale de ale lui tand nastere unui sărut timid care se transformă într-unul pasional .limbile voastre erau într-un război al dominație care a fost câștigat de Jungkook. Lipsă de aer vă face să rupeti sărutul lăsând o urmă de saliva să se scurgă pe buzele voastre.
Y/N: kookie.. eu ..adică imi pare rau..
Dar inainte de a mai spune ceva Jungkook își săruta din nou buzele.
Jungkook: nu ai de ce să îți ceri scuze baby girl. Ce ai zice ca tu să te joci un joc cu daddy?
Tu doar aprobi dand din cap. Cât ai clipi Jungkook sta deasupra ta si incepe sa iti sărute gâtul coborând tot mai jos ajungand la tricoul tau .Nu sta pe gânduri și incepe sa te dezbrace rapid rămânând complet expus în fata lui. Jungkook iti săruta si mușcă sânii umplândui de semne vineti, felul în care îți sugea sfarcuile ca pe acadele, te-a făcut să gemii asta facandul pe iepurașul tau sa zâmbească . Nu mai sta pe gânduri și cât ai clipi hainele lui sunt pe podea camerei tale. Acum Jungkook își freacă ușor vârful membrului său de feminitatea și intră rapid în tine ,făcând mișcării inuman , lovind brutal în tine . Membrului lui era prea mare pentru mică ta intrare si ti-a desfăcut picioarele mai multe pentru a intra mai adânc în tine. Cameră era plină de gemetle voastre pacatose, de felul în corpurile voastre se loveau unul de altul.
Jungkook:ahhh baby girl ești atât de strâmta si iubesc asta mmm
Jungkook iese din tine si te întoarce cu fundul în sus si te penetrează rapid făcând mișcării brutale, lovinduti fundul cu palma sa . Cu fiecare lovitură întreg corpul tau tresarea. Ti-ai afundat fata între perne , simțeai ca te vă rupe în două. Nu ai putut rezista mult si tu ai fost prima care și-a dat drumul pe membrul sau,gemand atât de tare încât vocea ta era aproape stinsă. Jungkook iese din tine nou te întoarce pe spate si te penetrează brutal, strânganduti talia puternic pentru al simți adânc în tine. Cine ar fii crezut ca în spatele acelui zambend inocent de iepuraș se ascunde un băiat atât de brutal.
Nu a mai durat mult până când ai simțit speram lui Daddy Jungkook invadantuti feminitatea, i-ai strâns cât ai putut de mult umerii gemand puternic. Daddy Jungkook mai face câteva mișcării în tine si iese ușor din tine apoi te trage în brațele sale atrăgândute la pieptul lui.
Jungkook: oh babygirl a mea a obosit. Scuze daca daddy a fost prea dur cu tine . Mă poti ierta? . Spune si iti săruta ușor buzele.
Y/N: da ,daddy te iert. Spui tu pe voce te copil care îl face sa zâmbească.
Jungkook:te iubesc foarte mult babygirl!💜
Y/N: si eu te iubesc mult daddy!💜
Daddy Jungkook iti săruta din nou buzele apoi ușor și tandru fruntea si adormiți îmbrățișati.

BTS & TXT & SKZ reacționează la...🦦Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum