[5] Selene

747 42 8
                                    



Ik word wakker met een bonkend hooft. Om mij heen liggen twee armen. Ik knipper vermoeid met mijn ogen. Het licht is vel, te vel. Als het beeld wat scherper word, schrik ik. Het komt nu pas binnen, ik lig hier niet alleen. Dit is niet mijn kamer. Ik probeer er achter te komen wiens kamer het is. Alles is rood met geel, dus een Gryffindor kamer. En er staan-. Dan realiseer ik het me. Dit is de Marauders Dorm. Ik lig in James bed.

Ik verstijf van schrik. Even weet ik niet wat ik moet doen. James' hardslag blijft constant, hij word niet wakker. Misschien dat als ik heel voorzichtig doe. Ik haal voorzichtig zijn hand van mijn heup af. Stukje bij beetje kom ik verder los. Mijn hoofd bonkt en alles tolt, maar ik moet opstaan.

Na aardig wat moeite kom ik weg. En glip ik de deur door. Op mijn tenen sluip ik weg, maar om naar mijn form te komen moet ik eerst door de common room. Geluidsloos sluip ik de kamer door. "Lag James' bed lekker vannacht?" Op de bank zit Remus. Fuck. Ik bijt op mijn lip. Zachtjes loop ik richting de bank en plof ik naast hem neer. Hopeloos kijk ik hem aan, "Zeg alsjeblieft dat je niks gedronken had en me kan vertellen wat er is gebeurt." Hij lacht, "Het was best grappig om te zien. En als je niet wil dat iemand erachter komt dat je bij James was, moet je misschien zijn Quidditch Jersey uit doen..." Even kijk ik naar mijn kleding. Fuck het is echt James' shirt.

"Komop Remus, een kleine samenvatting van de avond... Heel snel?"

Hij lacht opnieuw, "Oké heel snel.

Eerst dansde jullie, niet heel dronken ging allemaal oké. Sirius stal James na een poosje even en jij kwam naar mij. Je hebt me wel wat interessants vertelt daar...." Hij grinnikt, "Toen vonden jullie elkaar weer en liepen na wat drankjes en nog ff dansen samen weg. Sirius en ik gingen naar de dorms, in de hoop dat jullie daar niet zouden zijn. Daar waren jullie inderdaad niet. We gingen rustig naar bed. En na, ik denk, tien minuutjes kwamen jullie binnen. Jij stal James zijn shirt. Jullie gingen samen in bed liggen en er is niks gebeurd. Tenminste, toen ik wakker was dan."

Ik raak heel erg in de war, "Wat heb ik je verteld?!" Hij grinnikt opnieuw, "Kleine Selene heeft een crush op James he?" 

Ps, I Miss you. ~A Marauders Fanfiction~Where stories live. Discover now