Κεφάλαιο 30

1.3K 77 39
                                    

Μπούκαρα μέσα χωρίς να φοβάμαι τις συνέπειες.

Ο Αλέξανδρος κάθονταν αραχτός ενώ η πρύτανης ήταν όρθια και του φώναζε.

《Τι κάνεις εδώ Ιακώβου ;;》

《Δεν φταίει μονο αυτός,εγώ του έβαλα την ιδέα να κάψει τον κάδο 》

Όταν είπα αυτά τα λόγια και οι δυο με κοίταξαν έκπληκτοι και ο Άλεξ ανακάθισε αμήχανα στην θέση του.

《Τι εννοείς;;》με ρώτησε αυτή ενώ έκατσε πάλι στην καρέκλα της.

《Να ο Αλέξανδρος πληγώθηκε από ενα κορίτσι και εγώ του είπα να την εκδικηθεί εξού και αυτά που έγραψε στον κάδο》ειπα και πήρα μια ανάσα 《Για αυτο αν τον δίωξετε θα φύγω και εγώ 》δήλωσα με θάρρος.

《Μα εσυ είσαι απο τις καλύτερες φοιτήτριες εδώ δεν γίνετε να φύγεις》είπε και έφτιαξε μια στοίβα χαρτιά που ήταν μπροστά της.

《Δεν με νοιάζει》είπα ψυχρά.

《Το καταλαβαίνετε έτσι ότι δεν είναι μονο δική μου απόφαση για το αν θα αποβληθείτε απο ώρα σε ώρα θα συνεδριάσει ολο το συμβούλιο των καθηγητών και των στελεχών του Κολλεγίου για να αποφασίσουμε για το πια θα είναι η ποινή σας 》

《Η Ελβίρα δεν έχει καμία σχεσ-》πήγε να πει τον ζαβό αλλά τον έκοψα στην μέση της αλήθειας.

《Εντάξει θα περιμένουμε 》είπα και πηγα το βάρος μου απο το ενα πόδι στο άλλο.

Με κοίταξε άγρια...

《Ξέρετε ότι πρέπει να πληρώσουμε τον δημο για την επισκευή του κάδου που κάψατε》είπε η πρύτανης στα ξαφνικά και κοπάνησε το χέρι της το ξύλινο γραφείο.

《Δεν αισθάνομαι καλά...Όλα στο ντούκου τα περνάτε...δεν διευθύνω ζούγκλα αλλά κολλέγιο...Μπορεί να σας πάνε στον ανακριτή άμα σας κάνουν μύνηση》είπε και έπιασε το κεφάλι της.

Δεν το σκέφτηκα αυτο...Αλλά χαλάλι θα παω και στον ανακριτή για τον αλήτη μου,που είναι μια αναπνοή μακριά μου με κλειστά μάτια αναλογιζόμενος τις πράξεις του.

Εκείνη την στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο, η πρύτανης το σήκωσε σχεδόν ανήσυχη. Αφού ψιθύρισε κάτι ακαταλαβίστικα στον συνομιλητή της το έκλεισε.

《Λοιπόν εγώ θα παω στην συνέλευση σε λιγότερο απο μια ώρα θα ειμαι πίσω, μην κουνηθεί κανένας απο την θέση του》είπε αυστηρά,έφτιαξε το ταγιέρ της και έφυγε με βήμα πασαραλέ απο το γραφείο.

Είσαι το φώς μέσα στο σκοτάδι μου Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα