Κεφάλαιο 69

1.4K 70 29
                                    

Αλέξανδρος pov
Μετα απο 25 μέρες...

Κάθομαι στον καναπέ και η Αργυρώ η ψυχολόγος μου με κοιτάει επικριτικά με ενα μπλοκ στα χέρια έτοιμη να γράψει τις πιο σκοτεινές μου σκέψεις.

《Λοιπόν Άλεξ, πως πάει η σχέση σου με την Ελβίρα ;;;》με ρώτησε.

《Πολυ καλά, αυτές τις εβδομάδες  το πάμε χαλαρά για να μην ξανα πληγωθούμε, Μου στέκεται σε θέματα τις κατάθλιψης και με αγαπάει πολύ όπως και εγώ την αγαπώ》της απάντησα απλά και τα έγραψε.

《Σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενος;;》

《Το προσπαθεί, δεν την αφήνω μερικές φορές εγώ με την ψυχολογική μου κατάσταση. Για να φανταστείτε προχθές που πηγα να την πάρω τα ξημερώματα απο την δουλειά της έβαλα τα κλάματα μπροστά της για ενα περιστατικό που είχε προηγηθεί με την θεία μου, ένιωθα κενός και ήθελα να το κάνω》της είπα και ναι είναι αλήθεια, εκείνη την ημέρα η Ελβίρα σοκαρίστηκε και προσπάθησε να με ηρεμήσει αλλά ήμουν απαρηγόρητος.

《Βγαίνετε καθόλου;;》

《Εμ το πρωί συνήθως παω στο σπίτι της και προσέχουμε μαζί την ανιψιά της μια μέρα πήγαμε και για παγωτό στο πεζόδρομο, μερικές φορές  έρχεται σπίτι μου βλέπουμε ταινίες και κάνουμε...καταλάβατε τέλος πάντων και μετα τα ξημερώματα μετα την δουλειά της πάμε στην παραλία》

《Μμμ είσαι καλύτερα δηλαδή;;》με ρωτάει.

《Ναι ειμαι καλύτερα》της απάντησα με ειλικρίνεια.

《Τα χάπια σου τα παίρνεις;;》

《Εμ μια μέρα τα πέταξα στα σκουπίδια αλλά η θεια μου το κατάλαβε και μου πήρε καινούργια και απο τότε αυτή και η Ελβιρα μου βάζουν το χάπι στο στόμα》είπα.

Δεν θέλω καθόλου να παίρνω αντικαταθλιπτικά...

《Άλεξ ειμαι πολυ περήφανη για εσένα, με τον καιρό γίνεσαι καλύτερος αλλά θα σου πάρει πολυ χρόνο να συνέλθεις τελείως》μου είπε και με κοίταξε με λύπηση.

Δεν θέλω να με λυπούνται...
Η Αργυρούλα τι στον πούτσο κάνει ακριβώς, της είπα να με κοιτάει έτσι ;;
Δεν νομίζω...

《Ναι το γνωρίζω πως θα πάρει καιρό》της απάντησα κοφτά και σηκώθηκα όρθιος. Πηγα να βγάλω πενήντα ευρω αλλά με σταμάτησε.

《Δεν χρειάζεται εχω κανονίσει με την θεια σου για την πληρωμή, το μονο που θέλω απο εσένα είναι να τρως πιο πολυ,να παίρνεις τα χάπια σου και να μπορείς να έχεις καλή διάθεση》μου είπε και με ενα θετικό νεύμα έφυγα απο το ιατρείο της.

Είσαι το φώς μέσα στο σκοτάδι μου Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα