9.Bölüm: Ani İtiraf

115 11 0
                                    

Evet, o muhteşem sabahlarımızdan birine daha uyanmıştık.. Maalesef! Zaten her gün dayak yemiş gibi uyanıyordum bir de gün içinde o hissi tatmak hem de uygulamalı hiç de hoş olmayacaktı.

Kalkıp yine günlük kısa bakım işlerimizi yaptıktan sonra özel spor kıyafetlerimizi giyip ormana gittik. Thomas'ı her gördüğümde kızların dedikleri aklıma geliyordu.. "Thomas ve bana olan o farklı bakışı!" Korkumdan yüzüne bile bakamıyordum.

Dövüş hocamız ellerini ovuşturarak konuşmaya başladı, "Ben Joseph Anderson. Uzman dövüş sanatları öğretmeniyim anlayacağınız üzere.. Bazen bazı durumlarda sihirler kullanılamayabiliyor şöyle ki büyülü bir alandasınızdır, karanlık bir güçle sihriniz etkisiz hale gelmiştir. Bu durumlarda bazı taktiksel hareketlerle karşınızdakini etkisiz bırakmalısınız. Bu alanda size ben yardımcı olacağım.." dedi.

Konuşmamızın ardından ısınma hareketleriyle güzelce vücudumuza esneklik kazandırıp hareketleri uygulamalı olarak denemeye başladık.
Kısa bir bilgi: Biraz dayak yedim!

Hareketleri tekrar ettikçe alışmaya başladım. Mr.Joseph, "Şu ana kadar hareketleri hep kızlar kızlarla, erkekler de erkeklerle denedi. Şimdi karışık yapma vakti. Zeki ve kurnaz bir kadın onlarca aptal erkeğe bedeldir. Gücün cinsiyeti yoktur. Taktikleri doğru kullanın yeter!"

Kura çekildi ve ilk eşleşme Jane ve Daniel arasında oldu. Jane aniden saldırmaya başlayınca Daniel refleksif olarak kollarından tuttu ve, "Lütfen taktiksel dövüşelim mağara adamı gibi değil ve bu arada yakından daha güzel görünüyormuşsun.." dedi. Jane haliyle utanıp sıkılınca kurtulmak için, "Bırak be kollarımı deli mi ne akıl dağıtmaya çalışma yemezler.." dedi ve Daniel'in karnına sağlam bir tekme attı. Daniel çizginin dışına çıktığı için kaybetti.

İkiside birbirine garip garip bakarken Mr.Joseph hafifçe öksürüp sıradaki ikiliyi söyleyince kızlarla histerik bir kahkaha attık. Luna ve Chris çemberin içindeki yerleri aldılar. Chris, "İlk sen başla sonra başlamaya halin kalmayacak zaten heves kalmasın içinde.." diyince Luna gözlerini sinsice kısıp, "Seni severdim kötü çocuk ama bana bunu demiyecektin!" diyip hızla Chris'e bir yumruk attı. Artık nasıl sinirlendiyse Chris oracıkta bayılıverdi. Luna, "Ayy keşke baştan dikkat etmesini söyleseydim. Nereden bileyim tek yumrukla bayılacağını?" dedi telaşla.

Mr.Joseph, "Ben demiştim gücün cinsiyeti yoktur diye. Bu yumruk da arkadaşınızı hafife almanın bedeli oldu. Hadi onu revire götürelim!" dedi.

Revir yavaş yavaş bizim ikinci yuvamız haline geliyordu.. Revire doğru giderken yine takip ediliyor hissine kapılıp aniden arkamı döndüm ve yine bir gölgenin bu sefer sadece küçük bir kısmını görebildim. Bu da neydi böyle!?

LORİS'İN KURTARICILARI | TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now