21.Bölüm: Loris İçin

47 10 2
                                    

Galler Saray'ında hep beraber kahvaltımızı ettik ve sonra hazırlanıp Bulut'a doğru yürümeye başladık. Saraydakiler ve halk bize dost olduklarını burada kaldığımız süre boyunca en iyi şekilde gösterdi.

Bulut'un yanında da Loris Kral ve Kraliçesinin özel aracı vardı. İçimden bir ses mutlaka Kraliçe'yi görünce hissettiğim tuhaf hissin arkasında bir şeylerin gizlendiğini söylüyordu.

Mutlu olarak yuvaya dönmenin huzuruyla başımı Thomas'ın omzuna koyup tekrar yolu izlemeye koyuldum.

Loris'e varınca direk odalarımıza geçip eşyalarımızı yerleştirdik. 1-2 saatlik dinlenmenin ardından yurdun ortak bölümüne geçtik. Biz gelene kadar erkekler hepimiz için yemek ve içecek almıştı. Açlıktan doğru düzgün teşekkür bile etmeden yemeğe başlamıştık. Bizim romantik akşam yemeğimiz bu kadar olabilirdi Ama n'apalım yani? Yemeklerimizi bitirdikten sonra Galler'la ilgili konuştuk ve ben Thomas ile sevgili olduğumuzu, Jennifer'da Edward ile olduğunu açıkladı. Resmen kendi aramızda çiftlere ayrılmıştık.

Thomas aniden "Bizim de özel güçlerimiz çıktı Hera ile.." diye haykırdı. Luna, "Yaa nasıl oldu ve ne renk, anlatın hemen!?" Öpüşürken çıkan gücümüzü nasıl anlatabilirdik acaba..? Thomas, "Iı..şey, aslında şöyle oldu.. Yanii.." diye kekelemeye başlayınca Daniel sinsi sinsi sırıtmaya başladı. Sanırım iç ses yardımıyla erkeklere söylemiş olacak ki hepsi Thomas'a garip garip bakıyordu. Jennifer, "Ayy anladım sanırıım!" dedi gülerek. "Eh tamam işte ne anladıysanız o.. Renkler konusuna geçecek olursak benimki siyah ve Thomas'ın ki de beyaz." diyerek o konuyu kapattım.

Jane, "Hep birlikte denersek belki diğerlerinin de güçleri çıkar. Eğitim de yaptıklarımızı uygulayalım.." dedi. Kısa süreliğine duraksayıp sonra dediği gibi yaptık. El ele verip gözlerimizi kapattık ve güçlerimize seslendik. Sırasıyla önce Jane'nin sonra benim ve Thomas'ın gücü çıktı. Bir kaç dakikanın ardından ise art arda Luna, Edward ve Daniel'in gücü de ortaya çıktı. İnanamıyordum, gerçekten işe yaramıştı.. Son olarak da Jennifer'ın gücü ortaya çıkıp üstümüzde renklerimizin oluşturduğu Loris'in Kurtarıcıları sembolü oluşturdu.

Sadece kılıç kısmının üstünde parlayan yıldızın rengi eksikti onun sebebi de Chris'in gücünün bir türlü çıkmamasıydı. Bu da demek oluyordu ki eğer bir yıldız parlayacaksa bu hep beraberken olabilirdi sadece..

Chris hüzünlü bir surat ifadesiyle, "Üzgünüm ama başaramıyorum.." dedi. Sesindeki tını hepimizi çokça üzmüştü. Luna sevgilisine sıkıca sarılıp, "Asma suratını sevgilim, hep beraber başaracağız. İnan! Loris için.." dedi. Chris'in moralini daha fazla bozmamak için konuyu değiştirip sonra da gece boyu gülüp eğlendik..

LORİS'İN KURTARICILARI | TAMAMLANDIWhere stories live. Discover now