27.Bölüm: Kütüphane

43 9 2
                                    

•Thomas'ın ağzından;
Yaptığımız çeşitli uğraşlar sonucu günün sonunda Hera'nın hafıza kaybının büyülü bir fotoğraf olduğunu öğrendik. Ancak fotoğrafta sadece bir ateş ve üstünde biriken siyah dumandan başka bir şey yoktu. Bunun ne anlama geldiğini çözmek daha da zaman kaybettirecekti.

Jennifer'ın fikri üzerine şehirden çokça uzakta bir kütüphanede araştırma yapmaya karar verdik. Aradığımız şeyin cevabı her neyse orası şimdilik son umudumuzdu! Saatler sonra anca kütüphaneye varabildik. Uçsuz bucaksız bu kütüphanede araştırma yapmak için sadece 2 saatimiz vardı. Sonra kütüphane kapısı kapanacaktı. İçeride kalmamayı umarak aceleyle küçük kanatlı peri görünümlü yardımcılar sayesinde işe yarar kitapları bulduk.

Zamanın ne ara geçtiğini anlayamamıştım ki birden çan sesine benzer bir ses çalmaya başladı. Hızlıca aldığımız bir kaç notla kapıya doğru koşmaya başladık ama yetişemedik.

•Luna'nın ağzından;
Aniden kapanan kapıyla sanki yere çivilenmiş gibi öylece birbirimize bakmaya başladık. Kütüphaneden gelen anlamsız uğultu sesleri içimde endişe uyandırmaya başlamıştı. Bu sanki o küçük yardımcıların sesine hiç benzemiyordu. Endişem daha da artarken fısıltıyla diğerlerini de uyardım, "Kütüphanede yalnız değiliz galiba.."

Bir kaç dakika öylece süren sessizliği bir kadın kahkahası bozdu. Hunharca attığı kahkahalar kulağımı tırmalıyordu.
.
•Daniel'in ağzından;
"Ben hayatım boyunca hiç bu kadar iğrenç gülen birini görmemiştim!" diye mırıldandım. Edward ile Jennifer ise başıyla onayladı.

O esnada bu sefer de o kadın sesi oyuncu bir tavırla, "Ah kalbimi çok kırdın Daniel.." dedi. Bu kadın benim adımı nereden biliyordu ki!? Jane yüksek bir sesle, "Sevgilimin adını ağzına alma cürretinde bulunan, bu iğrenç gülüşlü kadını yakından tanımak istiyorum!" dedi.

Siyah dumanların oluşturduğu kasırga sonrası bir kadın belirdi. Kırmızı saçlarıyla ürkütücü bir uyum içinde olan gözleri her an bize saldıracak gibi bakıyordu.. Kısa ve sahte bir kahkaha daha atıp, "Şimdi merak ediyorsunuzdur.. Bu kadın kim ve bizden ne istiyor diye. Hemen aydınlatayım sizi; Ben Hera'nın üvey annesi, Nova'nın da Kraliçesi Valencia.. Çok yakında Loris'i de ele geçirip 'resmi' olarak sizin de Kraliçeniz olacağım! Ay bu gerçekten çıldırmış, mis gibi ülken var işte. Bu ne aç gözlülük? İç sesimi duymuştu sanırım. Aniden boğazıma sihirli bir zincir dolayıp, "Eğer o Kral James aklını biraz kullanabilseydi şuan Diana ile değil de benimle evli olurdu! Ben de böyle bir savaş açmazdım. Bazı şeyleri bilmiyorsan bile can sağlığın için yorum da yapma küçük hanım.." dedi. Sözleri bitince boğazımdaki görünmez zinciri serbest bıraktı. Thomas öne doğru atılıp, "Peki ya bize olan bu özel düşmanlığının sebebi?" diye sordu. Valencia haykırırcasına bu seferde şu sözleri söyledi.. "Çünkü beni kabul etmeyen sadece James değil sizin o aptal ailelerinizde vardı! Bir türlü ne onlarla arkadaş olabildim ne de James konusunda bana destek oldular. Neymiş Diana çok iyi bir savaşçıymış da James ile uyum içindelermiş de.. Neyse ne!! Hazır buradasınız ve yardım edecek kimseniz de yokken biraz eğlenelim.." dedi ve güçlerimizi etkisiz bıraktı.

Hızlıca gönderdiği alev topları karşısında ilk hamlemiz kaçmak oldu..

•Hera'nın ağzından;
Kendilerini annem ve babam olarak tanıtan bu iki kişi tarafından her şeyi dinlemiştim. Ancak şuan bütün bilgiler beynimin içinde resmen dans ediyordu ve kalbimde amansız bir ağrı vardı. Sebepsizce bu insanlara karşı duyduğum bir yakınlık vardı ancak güven probleminin önüne geçemiyordum.

Thomas ve Chris'le birlikte 5 kişi benim bu hafıza sorunum ile ilgili bir takım araştırmalar yapmak için gitmişti ancak saatlerdir yoklardı. İyice daralan nefesim ve titreyen vücudumla kendimi koşarak bahçeye attım.

Birden bacaklarım bedenimi taşıyamadı ve yere düştüm. Elimi histerik bir şekilde kalbime götürdüm ve adı istemsizce dudaklarımdan döküldü. Thomas..

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
LORİS'İN KURTARICILARI | TAMAMLANDIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin