Luwoo

723 46 20
                                    

Jungwoo:

Ma lenne Lucassal az, hogy 1 éve együtt vagyunk. Már nagyon izgatott voltam, hogy végre láthatom, erre elmondták, hogy a Superm koncertezések után Lucas vissza megy Kínába. Amikor megtudtam nem mutattam ki, hogy mérges vagyok rá. Igazából nem is vagyok mérges, egyszerűen csak csalódott és szomorú vagyok. Nagyon ritkán találkozunk így is, erre meg rátett az, hogy miközben szüneten voltam beszélni sem nagyon tudtunk. Itt lett volna az alkalom, hogy végre minőségi időt töltsünk el egymással, de ez ugrott. Igazából, emiatt már ma semmit nem akarok csinálni, csak itt feküdni a szobámba.

-Jungwoo-hyung-dugta be a fejét a szobába Haechan.

-Igen?-néztem rá.

-Nincs kedved velem meg Markkal elmenni valamerre? Ugyis rég mozdultunk már ki.-vigyorgott.
Igaz, hogy úgy terveztem, hogy ma nem megyek sehová, de lehet jobb lenne velük mennem. Ez legalább elterelné a gondolataimat.

-Szívesen megyek. Átöltözök gyorsan és mehetünk.-mosolyogtam rá, amit viszonzott, majd kiment megkeresni Markot.
Gyorsan magamra kaptam egy pulcsit meg egy farmert és már mentem is ki a nappaliba.

-Akkor mehetünk?-jött velem szembe Mark.

-Igen, de nem kéne szólni valakinek, hogy elmegyünk?-kérdeztem.

-Már megbeszéltem Taeil-hyunggal, úgyhogy nyugodtan mehetünk.-mondta Hyuck és már lépett is ki az ajtón.

-És hova megyünk?-kérdeztem, miközben sétálgattunk.

-Előszőr kávézóba szeretnék menni, aztán elmehetünk valami olyan helyre, ahol nincsen sok ember. Például a Namsan hegyhez. Az úgyis nagyon szép, főleg, ha estefele megyünk oda.-javasolta Haechan csillogó szemekkel, mire nekem összeszorult a szívem. Az az a hely, ahol Lucassal pontosan 1 évvel ezelőtt összejöttünk.

-Minden oké Jungwoo-hyung? Nem tetszik az ötlet?-érdeklődött Mark.

-De. Ne aggódj jól vagyok csak elbambultam. Oda megyünk, amerre szeretnétek.-próbáltam görbületet varázsolni az arcomra több-kevesebb sikerrel. Nem akarom tönkre tenni a sétánkat. Lehet, hogy én most nem vágyom oda, de Hyuck nagyon izgatottan beszélt róla.

-Akkor jó. Na de most menjünk be. Itt a kávézó, ahova jöttünk és, ahogy látom nincsenek is sokan. Ez jó hír.-nyitotta ki az ajtót a második legfiatalabb.

-Akkor, ha nincsenek sokan esetleg ezt is megtehetem nem?-hajolt rá a maknae Mark ajkaira, aki riadtan, de vonakodva tolta el magától a kisebbet.

-Hyuck! Ez nyilvános hely.-morgott elpirulva a repper.

-Ne legyél ilyen velem hyung~ Jaj zavarban vagy. De aranyos.-vigyorgott
Haechan a párjára.

-Inkább keressetek egy helyet, ahová leülhetünk én, addig megrendelem, ami kell. Hyung te mit kérsz?

-Sajtortát szeretnék.-mondtam határozottan.

-Inni nem is kérsz?

-Nem kívánok most semmi ilyesmit.

-Akkor jó megyek megveszem, ti keressetek helyet.-mondta Mark, majd beállt a sorba.

-Gyere hyung. Menjünk az ablakhoz közeli helyhez.-fogta meg a karomat Hyuck és már húzott is maga után.-Ez itt tökéletes lesz. Üljünk le.-helyetfoglaltunk és pár perc múlva már jött is Mark. Szerencse, hogy nem voltak sokan.

Itt is vannak-tette le az asztalra a rendeléseket.

-Köszönöm-mosolyogtam rá, de amint megláttam a sajttortát ismét megrohamoztak az emlékek. Lucassal is sajtortát ettünk azon a napon, amikor hivatalosan is egy pár lettünk. Lehet, hogy nem pont ezen a helyen, de, akkor is fáj belegondolni.

NCT oneshotsWhere stories live. Discover now