Chensung

558 38 2
                                    

Jisung:

-Szóval holnaptól egy valóság show szerűséget fogtok forgatni, ami annyit takar, hogy a dormba reggel 7 és este 11 között menni fognak kamerák, hogy felvegyék mit csináltok. Napközben lehet párszor elmegy hozzátok a stáb, szóval ne lepődjetek meg, de ők is csak a megadott időn belül vehetnek fel nálatok bármit.-magyarázta a menedzserünk miközben éppen tartottunk haza a próbáról. Igazából vegyes érzelmeim vannak ezzel a dologgal kapcsolatban. Annak örülök, hogy így a rajongók bele tudnak pillantani, abba, hogy milyen is a Dreamnél egy nap, viszont pont ez az amiért félek. Chenle és én a kapcsolatunk azon szakaszán vagyunk, ahol folyamatosan a másik közelében akarunk lenni és a lehető legtöbb időt együtt tölteni. Ezt a kamerák előtt nem tehetjük meg és így hanyagolnunk kell egymást. Ez az ami nagyon zavar. Nem tudom, hogy Jeno-hyung és Jaemin-hyung, hogyan fogja bírni. Biztos nekik is nehéz lesz, mondjuk ők már teljesen más szakaszban tartanak a kapcsolatuknál, mint mi.(😏)

-És milyen sokáig lesznek felszerelve  a kamerák?-érdeklődött Renjun-hyung.

-1 hétig-mondta a menedzser, mire Chenle nyafogva a vállamra hajtotta a fejét.

-Az nagyon sok idő-motyogta vállamba.

-Este 11-től azt csinálhatsz, amit akarsz.

-Ettől én még napközben is szívesen kimutatnám a szeretetem feléd, ha érted mire gondolok.-nézett rám durcásan.

-Kimutathatod, a rajongók szeretik a párosunkat, tehát nem árt senkinek se, egy kis skinship.-vigyorogtam rá, de úgy láttam, hogy őt nem sikerült pozitívabb irányba terelnem.

-Ez nem olyan skinship, amit én csinálni szeretnék veled-válaszolta.

-Oké, köszönjük, de a részletek már csak rátok tartoznak.-kacsintott ránk Jaemin-hyung.

-Hyung!-szóltunk rá egyszerre, mire csak elnevette magát.

-Tényleg, ti, hogy fogjátok bírni ezt a hetet Jenoval?-kérdezte Renjun.

-Jól. Gondolj bele, hogyha 1 hétig nincs köztetek semmi, akkor csak még jobb lesz az, amikor végre megint azt csinálhattok egymással, amit akartok. Ugye?-nézett rá párjára Jaemin, mire az idősebb csak mosolyogva bólintott, amitől a szeme felvette a szokásos félholdacska alakját.
Jó, hogy nekik ennyire egyszerű már ennyi ideig hanyagolni a másikat.

-Haechannak sem lesz most Markhoz járkálás.-nézett az említett felé Jaemin.

-Úgyis megoldom, hogy láthassam.-erősködött.-Csak annyit kell mondanom, hogy gyakorolni megyek a 127-el és ennyi.

-Jogos.-fűzte hozzá Jeno. Ebben a pillanatban oda is értünk a kollégiumhoz, de mielőtt kiszálltunk volna a menedzser hátra fordult.

-Már fel vannak szerelve a kamerák, de, majd csak holnap indítják be őket.

-Rendben.-mondtuk, majd kiszálltunk és bementünk. Tényleg fel volt szerelve mindenhova egy kis kamera. Elég frusztráló volt, de hát a fanokért mindent.

-Jisung-ölelt át Chenle.

-Hm?-kérdeztem, mire csak csücsörített.-Mi ez így hirtelen?

-Holnap már nem tudom ezt csinálni, szóval még ma akarom kiélvezni, hogy akárhol és akármikor tehetjük ezt.-mondta, majd megunva a várakozást ő tapadt az ajkaimra. Most, hogy így megéreztem, tudtam, hogy hihetetlenül, hiányozni foga csókja.

-Milyen édesek vagytok-jött oda hozzánk Jaemin-hyung, hogy megnyomkodja az arcunkat.

-Nana, hagyd őket kettesben egy kicsit és inkább foglalkozz velem-húzta el párja tőlünk, majd egyenesen a közös szobájuk felé vette az irányt. Így tett a maradék 2 tag is.

NCT oneshotsWhere stories live. Discover now