2.BÖLÜM

4.8K 228 224
                                    

Dumbledore'un karşısında oturan 3 kişi daha vardı. Biri 35-40 yaşlarında bi kadındı üzerinde ki siyah elbisesi ve salık bıraktığı saçları onu gayet havalı ve asil göstermişti. Onun yanında da 25-26 yaşlarında bi kadın oturuyordu üzerinde diğer kadında ki gibi siyah bi elbise vardı diğer kadının aksine bu kadın saçlarını topuz yapmıştı. Onların karşısında ise 15 yaşında bi erkek çocuğu oturuyordu.

"Oturabilirsiniz Bayan Granger"

Hermione dumbledore'un ona seslenmesi ile hayata döndü oğlanın yanına oturduktan sonra profesör Dumbledore konuşmaya başladı.

"Bayan granger lafı hiç uzatmak istemiyorum Anastasia Jordan anneniz Lia Jordan teyzeniz ve Noah Jordan kardeşiniz.

Hermione ani bi şok geçirmişti dumbledore ne demişti ? Aileniz mi ? O sırada Anastasia Jordan konuşmaya başladı.

"Hermione ilk öncelikle şunu söyliyim biz bi safkanız safkan ailelerin en önde geleni ama asıl mesele bu değil senin özel güçlerin vardı telekinezi güçleri  fakat senin doğduğun yıllarda elena adlı bi cadı vardı onunda bu güçleri vardı ve fakat o güçlerin sadece kendisine özel olmasını istiyordu ve o zamanlar bu güçleri alan safkan çocukları öldürüyordu sen doğduktan sonra bu güçlerin sende olduğunu öğrendiğimde şok oldum senin ölmeni göze alamazdım bu yüzden seni muggle dünyasına götürdüm orda granger'larla tanıştım seni onlara vermek zorunda kaldım en azından 17 yaşına girine kadar seni orda bırakıcaktım ve şimdi 17 yaşına girmene 2 hafta var bu yüzden okullar kapandığında jordan malikanesine geliceksin"
"Ama ya granger'lar onlarla görüşmiycek miyim ?"
"Tabii kide görüşüceksin kızım istersen yaz tatilinde onlara gidebilirsin onlar gelebilir ordaki kullandığın muggle aletleri getirebilirsin bu konuda özgürsün bitanem"
"Iı şey peki tamam"

Hermione yavaşça yerinden doğruldu ve annesine sarıldı sonra teyzesine ve en sonunda da kardeşine.

"Hermione bu durumu şimdilik bay weasley, bayan weasley ve bay potter hariç kimseye anlatma zaten doğum gününde gelecek postasından magazinciler olucaktır o zaman herkese duyurulur" dedi profesör Dumbledore.
"Peki profesör iyi geceler"

Telekinezi : Bir nesneyi veya herhangi bir şeyi zihin yoluyla hareket ettirebilme gücüne denir. Stranger Things izleyenler bilir 😊

Umarım Beğenmişsinizdir 😊❤

Yorum ve Oy atmayı unutmayın 😊

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now