6.BÖLÜM

3.3K 188 103
                                    

Kings Cross'a gelmelerine çok az kalmıştı draco kendi sandığını indirdikten sonra hermione'nin sandığınıda indirdi hermione teşekkür edip üzerindeki cüppesini çıkardı cüppesini sandığına koyamıyacağı için yanında ki büyük çantasına koydu. Tren durduğunda hermione diğerlerini döndü ;

"Ben harry'leri bulayım görüşürüz çocuklar iyi tatiller"
"İyi tatiller"

Pansy gelip hermione'ye sarıldı theo ve draco ise el sıkıştı. Hermione kompartımandan çıkıp biraz ilerlerdiğinde iki kızıl ve bir tanede kahverengi kafa gördü yavaşça onlara yaklaştığında harry,ron ve ginny'de hermione'yi arıyordu.

"Aman tanrım nerdeydin sen ?"
"Hagrid'e hediye vermiştim sonra geldiğimde siz yoktunuz sizi bulamayınca bende kendim oturabileceğim bir yer arıyordum ki cormac yine beni sıkıştırdı sonra şaşırılıcak bir durum ki draco pansy ve theo beni korudu sonra onlarla aynı kompartımana gittim merak etmeyin çok iyi anlaştık dışarıdan görüldüğü gibi kötü değiller şimdi siz söyleyin nerdeydiniz ?"
"Biz kompartımana gittikten sonra kimse rahatsız etmesin diye perdeyi çekmiştik"
"Bende perdeleri kapalı görünce yiyişen bi çift var sandım"

Hermione bu olayı gerçekten yaşamıştı geçen sene yine arkadaşlarını kaybettiğinde kompartımanlara bakıyordu bir tanesinin perdesi kapalıydı hermione oradalardır diye girdiğinde yiyişen bi çift görmüştü.

"Herkes indi neredeyse ailemize kavuşmak istiyorsak inmemiz gerek"

Hepsi sandıklarını çekiştirerek trenden indi geriye kalan bir kaç kişi daha indikten sonra tren hareket etti ve gözden kayboldu. Beraber duvarın içinden geçtiler hermione'nin gözleri ailesini arıyordu o sırada karşısında jordan'ları gördü yine annesi teyzesi ve kardeşi vardı. Annesi iki tane kadınla konuşuyordu biri beyaz,siyah saçlara sahipti ve üzerinde siyah bir elbise vardı diğer kadının saçları ise fuul siyahtı onunda üzerinde siyah bir elbise vardı. Hermione bunları tanıdı Narcissa Malfoy ve Amanda Parkinson. Biraz ileride ise Bay Malfoy ve Draco duruyordu yanlarında ise Bay Parkinson ve Pansy vardı. Annesi diğer iki kadınla veda etti parkinsonlar ve malfoylar gözden kaybolduğunda hermione'de annesinin yanına gitti ve tabii gitmeden öncede arkadaşlarına veda etmeyi unutmamıştı.

"Hermione burdayız gel tatlım"
"Anne daha demin Narcissa Malfoy ve Amanda Parkinsonla mı konuştun ?"
"Evet tatlım jordanlar parkinsonlar ve malfoylar asırlardır çok iyi anlaşırlar seni granger'lara verdikten sonra Amanda ve Narcissa bana çok yardımcı oldu"
"Anlıyorum anne"
"Daha fazla burda durmanın manası yok abla hadi malikaneye gidelim hermione merak ediyordur" dedi lia hermione'nin elinden tutarak onu bi köşeye çekti ve anlık bir sıkışma hissinden sonra cisimlendiler.

Yeni bölüm ile karşınızdayım

En sevdiğiniz harry potter filmi ?
Ben: Azkaban Tutsağı 💛

Umarım Beğenmişsinizdir 😊❤

Yorum ve oy atmayı unutmayın 😊

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now