25.BÖLÜM

2.2K 108 174
                                    

NOT: İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum bu bölümde +12 sahneler olucaktır çok detaya inmediğim için +12 dedim xncnxnnc. Her neyse bu da size verdiğim son güzel bölümdü bir daha ki bölümde draco'ya çok sövüceksiniz. Neyse size iyi okumalar 🌸

Hermione odasında oturmuş kitap okuyordu saat gece 12'ye geliyordu draco ile beraber 2 saatlik bir nöbetin ardından odalarına gitmişlerdi. Hermione biraz düşündü bu gece draco'nun istediği şeyi vericekti dolabını açıp siyah iç çamaşırlarını giydi üzerine tül tarzında olan geceliğini giydikten sonra odadan çıktı. Draco'nun odasına girdiğinde draco'nun kitap okuduğunu fark etti hermione yalandan öksürdüğünde draco kafasını oraya çevirdi hermione'yi gördüğünde nefesi kesildi kitabı yatağına bıraktıktan sonra ayağa kalkıp hermione'nin önüne geldi.

"Ben hazırım draco"
"Sen ciddi misin ?"
"Evet" dedi hermione sevgilisine gülümseyerek.

Draco anında kızın dudaklarına yapıştı ellerini geceliğin uç kısımlarına getirip hızla çıkardı ve bir kenara fırlattı hermione'yi kucağına alarak yatağa götürdü ve yavaşça yatırdı dudaklarına boynuna göğsüne ve göbeğine öpücük kondurduktan sonra kızın üzerindeki iç çamaşırları çıkardı daha sonra kendi üzerindeki t-shirt'ü ve eşofmanı çıkardı altındaki iç çamaşırı çıkarmadan önce sevgilisine baktı.

"Emin misin hermione ?"
"Evet eminim draco"

Draco altındaki iç çamaşırını çıkardıktan sonra kızın yanına gitti ve üzerine çıktı.


Sabah gözünü ilk açan hermione oldu kıpırdamaya çalıştı fakat belindeki iki güçlü kol onu engelliyordu yine de arkasını dönmeyi başardı ellerini sevgilisinin yanağına koyduktan sonra biraz okşadı daha sonra saçlarında dolaştırdı draco yavaş yavaş gözlerini açtı yanında ki kıza baktı.

"Günaydın güzelim"
"Günaydın"

Hermione karşıda duran saate baktı öğlen 1'di.

"Aman tanrım ! Saat 1 kahvaltı geçmiş"
"Sakin ol mione bugün cumartesi ve hogsmeade gezisi var"
"O zaman kalkta bizde gidelim"
"Aslında seninle burda böyle yatmak daha güzel"
"Kesinlikle daha güzel ama olmaz kalk"
"İyi o zaman ilk önce duş alalım"
"Alalım derken ?"
"Ayrı ayrı alırsak çok zaman kaybederiz beraber alalım"

Draco suratına gülümsemesini ekledi ve sevgilisini kucağına aldı ikisi birlikte duşa girdi.


Hermione odasına gidip pantolon ve kazak giydikten sonra saçlarını topladı kirpiklerine rimelini sürdükten sonra dudaklarına açık tonlarda bi ruj sürdü ve aşşağı indi draco çoktan hazırlanmıştı altına siyah bir pantolon ve yeşil bir sweat giymişti.

"Gidelim mi ?"
"Olur"

Draco ellerini kızın ellerine kenetledi beraber aşşağı indiler büyük salonda birinci ve ikinci sınıflar oturmuş ödevlerini yapıyordu geriye kalan herkes hogsmeade gitmişti. Filch'e izin belgelerini gösterdikten sonra yürümeye başladılar karlar ayaklarının altında eziliyordu. Hogsmeade girdiler burası öğrencilerle doluydu üçüncü sınıflar arkadaşları ile birlikte kar topu savaşı yapıyordu draco ve hermione kartoplarının arasından sıyrılarak üç süpürgeye girdiler diğerleri burda yoktu.

"Bizimkiler nerde acaba ?"
"Aman boşver biz ikimiz beraberiz ya o bize yeter"

Boş bir masa bulup oturduktan sonra garson yanlarına geldi.

"Ne istersiniz efendim ?"
"2 tane kaymak birası biri zencefilli olsun ve iki tane çikolatalı kurabiye" dedi draco.
"Tabii"

Garson uzaklaştığında hermione draco'ya döndü.

"Benim zencefilli içtiğimi ve çikolatalı kurabiye sevdiğimi nerden biliyorsun ?"
"Ee bi aralar sürekli seni izliyordum"

Hermione yanaklarının kızardığını hissediyordu draco da bunu fark etmişti hafiften kıkırdadı hermione draco'nun omzuna bir tane geçirdi.

"Gülme"
"Ne hadi ama çok tatlı oluyorsun"
"Kapat çeneni"

Hermione kafasını draco'nun omzuna gömdü garson siparişleri getirdiğinde ise kafasını kaldırmak zorunda kalmıştı. İkisi beraber biralarını içip kurabiyelerini yedikten sonra dükkandan çıktılar diğer mağazalarıda gezdikten sonra çikolataların satıldığı mağazalara girdiler hermione etrafı gezerken draco elinde kocaman iki paketle geldi.

"Bunlarda ne böyle"
"50 tane yeşil elmalı 50 tane de karamelli çikolata"
"Aman tanrım bunlar harika"
"Biliyorum senin için"
"Ben yeşil elmalı yemem ki"
"Aa onlar benim için onları kimse ile paylaşmam"

İkiside kahkaha attı daha sonra dükkandan çıktılar ve hogwarts'a doğru yola koyuldular.

Hermione'nin Geceliği

Hogsmeade giderken giydiği.

Evet yeni bölüm ile karşınızdayım.

Bu size geçtiğim son kıyaktı galiba bir daha ki bölüm için beddua ve küfürlerinizi hazırlayın lütfen büyük bir ihtimal bana da sövüceksiniz ama benim bir suçum yok tüm suç draco'nun.

+12 sahneyi çok detaya kadar yazmadım daha doğrusu yazamadım utanıyorum galiba normalde watpadd'a yüklemediğim 15 tane dramione  hikayem var ve ayrıyetten yazacağım 5 tane daha dramione hikayesi var. Onların hepsinde detaya kadar yazıyorum ama burda herkes gördüğü için yazamadım 😕😕😕

Romantik sahneler burda sona erdi bu aralar içime bi şeytan kaçtı galiba her şeyi kötü yapmak istiyorum biri içimdeki şeytanı öldürsün yoksa bu hikayenin sonu allah kerim 😂😂

Bu arada hikayede ne zaman kötü bir şey yapsam burdan draco'ya sövüyorlar ama whatsappta kurduğumuz dramione shipperlar adlı grupta da bana sövüyorlar 😂 bu arada gruba katılmak isteyen olursa da bana telefon numaralarını atabilir.

Allahım çenem düştü neyse

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now