26.BÖLÜM

1.9K 111 183
                                    

Hermione ağacın altında oturmuş ödevlerini yapıyordu bir yandan da kuşların cıvıltılı seslerine kulak veriyordu parşömene son cümlesini de yazdıktan sonra rulo haline getirip ip yardımı ile bağladı ve çantasına koydu ne zamandır okumak istediği kitabı çıkardı fakat biri arkasından gelip gözlerini kapayınca korkmuştu.

"Draco sen misin ?"
"Hayır"

Hermione  gözündeki elleri çekti ve arkasını döndü arkasında krum duruyordu.

"Krum"
"Hermione"
"Aman tanrım senin burda ne işin var ?"

Hermione arkadaşına sarıldı krum ile 4. Sınıftan sonra arkadaş kalmış ve birbirlerine mektup yazmışlardı.

"Artık burda okuyorum"
"Ne !?"
"Evet babam son zamanlarda müdür ile anlaşamıyordu bir kaç gün önce de kavga ettiler oda beni bi okula gönderdi daha şimdi geldim seni görünce yanına geleyim demiştim"
"Bina seçimin yapıldı mı ?"
"Hayır profesör dumbledore bugün yapılıcağını söyledi"
"Senin adına çok sevindim"
"Bende hem seni her gün görmek daha güzel olucak"
"Seni de"

İkili biraz daha sohbet ettikten sonra içeri girdiler krum elini hermione'nin omzuna attı ve kızı biraz daha kendine çekti. Akşam yemeği saati olduğu için herkes büyük salondaydı ikisi beraber büyük salona girince herkes onlara bakmıştı herkesin ağzı bir karış açıktı krum nereye oturacağını tam olarak bilmiyordu fakat hermione onun elini tutup gryffindoor masasına yönlendirince oda oraya gitmek zorunda kaldı. Profesör dumbledore yerinden kalkıp kürsüye çıktı herkes dumbledore'a bakarken draco hermione ve kruma bakıyordu o kadar sinirliydi ki tırnaklarını avuç içlerine batırmıştı ve eli kanıyordu fakat bunu umursamıyordu.

"Evet çocuklar okulumuzun yeni üyesi Victor Krum kendisi durmstrang akademisinden ayrılıp hogwarts'a geldi ve yemek yemeden önce bina seçimi yapılıcak Bay Krum lütfen buraya gelir misiniz ?"

Krum ayağa kalktı heyecanlıydı hermione onun elini güven verircesine sıktığında draco da kendi yumruklarını sıkmıştı. Krum kürsüye çıktı McGonagall kafasına seçmen şapkayı geçirdi ve şapka konuşmaya başladı.

"Hmm zekası yüksek cesurda fakat hırsı ve azmi cesaretini geçiyor o zaman SLYTHERİN"

Krumun siyah cüppesinin kenarında slytherin arması oluştu krum yavaşça kürsüden inip slytherin masasına doğru gitti fakat gözü gryffindoor masasında ki hermionedeydi draco bunu fark etmişti şu an tek istediği önündeki bıçak ile onun gözlerini oymaktı krum onun yanında ki boş yere oturdu. Herkes ona dönüp Slytherin'e hoş geldin tarzı şeyler söylüyordu aynı şeyi pansy theo ve millicent'ta yapacakken draco'nun bakışlarına maruz kalmışlardı ve üçüde susmuştu. Yemek saati bittiğinde draco direk gryffindoor masasına gitti.

"Sevgilim hadi odamıza gidelim" dedi draco
"Olmaz bebeğim krum'a okul hakkında bazı şeylerden bahsedicem sen git gece geç gelirim belki sen yatarsın" hermione draco'nun dudağına minik bir öpücük kondurduktan sonra ordan uzaklaştı krumun koluna girdi ve ikisi beraber kütüphaneye gitti.

"Nerden çıktı bu bok suratlı herif ?" diye sordu draco sinirle.
"Emin ol bizde senin kadar ondan nefret ediyoruz draco" diye ekledi harry ve ron.
"Neymiş efendim kruma okul ile alakalı şeyler anlatacakmış"
"Neyse sen sinirlenme odana git ve sakın kütüphaneye gideyim deme yoksa hermione'nin ne kadar sinir olacağını biliyorsun" dedi pansy arkadaşının yanağına bir öpücük kondurdu daha sonra sevgilisinin koluna girerek ordan uzaklaştı draco ise sinirle başkanlar salonuna gitti.

Evet bir önceki bölüm fazlası ile kötüydü bende onu silmek zorunda kaldım.

Evet yeni karakterimiz krum hemde kalıcı olarak. En azından kıskançlık kavgaları ederler çünkü o daha masum.

Hermione'nin davranışı hakkındaki düşünceniz nedir ?

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐚𝐫𝐚𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐊𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐊𝐢𝐚𝐧𝐞)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin