30.BÖLÜM

2K 99 99
                                    

Aradan 1 hafta daha geçmişti hermione ve draco hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmeye çalışıyorlardı. Fakat bu ikisi içinde imkansızdı ikiside birbirini deli gibi özlüyordu arkadaşları da bu konuyu abarttıklarını ve barışmalarını söylüyordu. Hermione dersten çıktıktan sonra başkanlar salonuna gitti draco parşömene bir şeyler yazıyordu hermione'nin geldiğini fark edince kafasını kaldırdı hermione'nin ders çalışmaktan yorgun düşmüş suratı onu daha da tatlı yapmıştı ve draco şu anda onu öpmek istiyordu fakat hermione yorgun bir şekilde yukarı çıkınca draco da parşömenine geri dönmek zorunda kaldı.


Hermione camın köşesinde oturmuş dışarısını seyrediyordu. Draco'yu çok özlemişti ona sarılmayı saçlarını okşamayı onun elini tutmayı onu öpmeyi özlemişti belki de fazla abartıyorlardı şimdi aşşağı inip ondan özür diliycek ve her şeyi düzelticekti. Draco da aynı şekilde penceresinin köşesinde oturup hermione'yi düşünüyordu çalı gibi olan kabarık saçlarını dolgun dudaklarını özlüyordu küslüğü abarttığını düşünüyordu ve aşşağı inip ondan özür diliycekti. İkisi de aynı anda aşşağı indiler bir süre birbirlerine baktılar ve daha sonra birbirlerine doğru koşarak dudaklarını birleştirdiler. Birbirlerini hiç görmemiş gibi öpüyorlardı draco kızı bi hışımla kucağına aldı ve kendi odasına çıkardı hermione'yi yatağa firlattığı gibi kendi kıyafetlerini çıkarmaya başladı hermione'de aynı şekilde kendi kıyafetlerini çıkarıyordu ikiside tamamen çıplak kaldığında draco kızın üzerine çıktı bir süre onun suratına ve çikolata rengi gözlerine baktı ve daha sonra kızın içine girdi. Hermione ağzında ki iniltiyi durduramadı tırnaklarını draco'nun sırtına sapladı. Yaklaşık 1 saat sonra ikiside nefes nefese kalmıştı draco kendini hermione'nin yanına attı ve kızı kendine çekti ikiside birbirlerinin suratlarına bakıyordu.

"Seni çok özlemiştim hermione her şeyini saçlarını dudaklarını"
"Bende seni çok özledim draco özelliklede ipeksi saçlarını" dedi hermione kıkırdayarak.
"Tabii kide ipeksi olucak malfoy saçı bu"

Hermione draco'nun omzuna bi yumruk attı.

"Hemen egoistliğine geri dön zaten" dedi hermione sahte bir sinirle
"Bir şey demedim ki"
"Her neyse seninle tekrar kavga etmek istemiyorum hayatımın sonuna kadar seninle mutlu olmak istiyorum"
"Bende mutlu olmak istiyorum ve kesinlikle çok mutlu olucaz"
"Evet çok mutlu olucaz"


Günlerden cumartesiydi hermione gözüne vuran güneş ışığı ile uyanmak zorunda kalmıştı yanındaki sarışın oğlana baktı daha sonra onun kusursuz yüzünü okşamaya başladı 5 dakika sonra draco da yavaş yavaş uyanmıştı hermione'nin elini tutup avuç içine bir öpücük kondurdu daha sonra da dudaklarına bir öpücük kondurdu.

"Günaydın güzelim"
"Günaydın" dedi hermione ve  draco'nun çıplak göğsüne yattı.
"Kahvaltıya inelim mi ?"
"Kahvaltının geçtiğini düşünüyorum" dedi hermione yatağın karşısında ki saati gösterdi. 12:30'u gösteriyordu.
"Ev cinlerinden bir şeyler aşırırız gel"

İkisi beraber yataktan kalktılar duşlarını aldıktan sonra formalarını giyindiler ve başkanlar salonundan çıktılar. Herkes onlara bakıp fısırdaşıyordu fakat bu ikisininde umrunda değildi umurlarında olan tek şey mutluluklarıydı. Mutfağın önüme geldiklerinde portredeki armudu gıdıkladılar mutfak kapısı açıldı ikiside içeri girdi ev cinleri deli gibi çalışıyordu.

''Efendi Malfoy Efendi Jordan" dedi dobby yerlere kadar eğilerek.
"Bize iki tane kahvaltı tabağı hazırlar mısın dobby ?"
"Tabii ki efendi Malfoy"

Dobby ikisini de masaya oturttu 5 dakika sonra elinde ağızlarına kadar dolu iki tane kahvaltı tabağı getirdi.

"Başka bir isteğiniz var mı efendim ?"
"Hayır Dobby teşekkür ederim"

Dobby tekrar eğildi ve daha sonra diğer ve cinlerinin arasına karıştı. Hermione ve draco kahvaltılarını ettikten sonra arkadaşlarının yanına gitti.

 Hermione ve draco kahvaltılarını ettikten sonra arkadaşlarının yanına gitti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şuraya şöyle bi foto bırakayım barii.

Evet yeni bölüm ile karşınızdayım.

Artık barışmaları lazımdı daha fazla küslük olamazdı. Ama tabii kide hikayeye 4 yeni karakter ekliyceğimi söyledim 3-4 bölüm mutlu olsunlar sonra yine ekşın kavga trip felan.

Bu arada @-yesilelma- dediğini yaptım. Geçen yıl tom 15 nisan gece saat 12 de ( Onların saatince 12 bizde gece 2 de ) her neyse canlı yayın açmıştı tabii kide biz bunu göremedik ve tom da zaten canlıyı silmişti  görenler bu şarkının emmaya doğum günü şarkısı olduğunu düşündüler bende bu yıl yine canlı açar diye sabah 4'e kadar bekledim ama bir bok olmadı allah kahretsin olsaydı burda da paylaşacaktım

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin