10.BÖLÜM

3.1K 160 102
                                    

"Ee söyle bakalım kim bu yakışıklı çocuk ?"
"Aslında şey o çocuk Draco Malfoy"
"Aman tanrım hermione tam da adamını seçmişsin"
"Ben onunla birlikte olabilir miyim bilmiyorum sonuçta beni sevip sevmediğini bile bilmiyorum"
"Ah sen onu merak etme tatlım ben onunla konuşurum"
"Teyze saçmalama draco ile konuşmanı istemiyorum"
"Neden ?"
"Onun beni sevip sevmediğini bile bilmiyorum ve bu alamette bide onunla konuşmanı istemiyorum zaten ona aşık değilim sadece küçük bi hoşlantı"
"Ah tamam o zaman sizi yakınlaştırabilirim"
"Tamam ama bir şey belli etmek yok"
"Tamam sen bana güven"

Lia hermione'nin yanağına öpücük kondurduktan içeri girdi.


Doğum günü gelip çatmıştı hermione giyinme odasına gidip üzerine uygun olan siyah uzun askılı bi elbise giydi onun altına uygun olabilecek siyah topuklu ayakkabılarını giydikten sonra makyaj masasına ilerledi saçını asası ile hafif bir topuz yaptıktan sonra makyajını yapmaya koyuldu. Tabii bu sırada aşşağıda davetliler hermione'yi bekliyordu pansy theo ve draco jordan'ların yıllar sonra ortaya çıkan kızlarını merak ediyordu aileleri bu kızın kim olduğunu bilsede çocuklarına söylememişlerdi. Ortamda hafif bir müzik çalıyordu o sırada Dacre Jordan kürsüye çıktı.

"Bugün sevgili torunumun doğum günü onu yıllar önce özel güçlerinden dolayı başka bir aileye vermek zorunda kaldık. Fakat artık o yanımızda ve onu her zaman koruyucaz. Şimdi sevgili torunumu buraya davet ediyorum"

Müzik çalmaya devam ederken hermione iddialı ve emin adımlarla yürüyordu yavaşça merdivenden inerken herkes ağzını bir karış açmış ona bakıyordu draco pansy ve theo ise konuşamıyordu dilleri tutulmuştu hermione kürsüye çıktıktan sonra konuşmaya başladı.

"Lafı fazla uzatmak istemiyorum safkan olduğumu ve özel güçlere sahip olduğumu öğrendiğimde şok olmuştum açıkçası yeni bi aileye sahip olmak benim için nasıl olurdu bilemiyordum ama kısa sürede yeni aileme alıştım ama bu tabii ki yıllarca bana bakan granger'ları unuttuğum anlamına gelmiyor onları da hala çok seviyorum"

Hermione tam kürsüden inicekti ki büyükannesi bi kutu ile yanına geldi kutuyu yavaşça açtı içinden harika bi taç çıktı bütün gözler büyükanne ve hermione'nin üzerindeydi.

"Hermione bu aile yadigarı bir taç umarım hayatının sonuna kadar bunu korur ve saklarsın"

Hermione yavaşça eğildi büyükanne Elizabeth hermione'nin kafasına tacı taktıktan sonra kürsüden indi hermione'de arkasından indikten sonra arkadaşlarının yanına gitti.

Hermione yavaşça eğildi büyükanne Elizabeth hermione'nin kafasına tacı taktıktan sonra kürsüden indi hermione'de arkasından indikten sonra arkadaşlarının yanına gitti

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


Genç teyzemiz Lia ( Kendisinin 25-25 yaşında olduğunu söylemiştim )

Hermione'nin Elbisesi

Topuz

Ayakkabılar

Ve en güzeli aile yadigarı taç

Sabahtan beri şu resimleri ile uğraşıyorum.

Umarım beğenmişsinizdir 😊❤

Yorum ve oy atmayı unutmayın 😊

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant