14.BÖLÜM

2.6K 149 144
                                    

Draco grengass malikanesi'nin önünde durmuş bekliyordu bugün astoria'dan ayrılıcaktı astoria ile 1 yıldır bi ilişkisi vardı fakat kızın son 3 ayda yaptığı davranış ve hareketler draco'nun hoşuna gitmiyordu ve astoria'dan soğumuştu hatta bu süreç içinde başka bi kızdan hoşlanmıştı. Sonunda derin bi nefes alıp kapıya vurdu ve açılmasını bekledi yaklaşık 1 dakika sonra kapıyı minik bir ev cini açtı yerlere kadar selam vererek draco'yu içeri yönlendirdi.

"Bayan grengass bay malfou geldi" diye bağırdı ev cini astoria'ya.

Astoria koşarak aşşağı indi draco'yu gördüğü an boynuna atladı ve dudaklarını birleştirdi draco kızı nazik bir şekilde itti. Astoria şaşkın bir şekilde draco'ya bakıyordu.

"İyi misin bitanem ?"
"İyiyim astoria ama seninle bir konu hakkında konuşmam gerekiyor"
"Tabii konuşalım"
"Bak ben bir kaç aydır bunu düşünüyordum fakat bir türlü dile getirmedim ama artık zamanının geldiğini düşünüyorum astoria ben ilişkimizi bitirmek istiyorum"

Astoria'nın anında gözleri doldu ve göz yaşları akmaya başladı.

"Neden draco ?" Dedi titreyen sesi ile.
"Yapamıyorum astoria ben başkasını seviyorum" draco bunu söyleyince astoria'nın göz yaşları daha da şiddetlendi ve en sonunda hıçkırarak ağlamaya başladı.
"Tamam seni zorlamıyorum umarım sevdiğin kıza kavuşursun draco umarım mutlu bi hayat geçirirsin"
"Teşekkür ederim umarım sende mutlu olursun ama bundan sonra arkadaş kalabiliriz bunu biliyorsun dimi" dedi draco yumuşak bir ses tonu ile
"Peki arkadaş kalalım" astoria yüzüne zoraki bi gülümseme yerleştirdi son kez draco'ya sarıldı draco'nun malikane'den çıkarken duyduğu son ses astoria'nın hıçkırık sesiydi.


"Oğlum nerdeydin ?" Dedi narcissa kaşlarını çatmış bir şekilde draco'ya bakıyordu.
"Astoria'nın yanındaydım"
"Bi sorun mu var ?"
"Hayır sadece son zamanlarda ondan soğumuştum ve ayrıldım zaten başka birinden hoşlanıyorum oda bunu kabul etti ve arkadaş kaldık"
"Sen nasıl istersen öyle olsun tatlım bu arada akşam jordanlara gidicez sana yeni aldığımız takım elbiseleri giy"
"Tamam anne ama ilk önce kafamı rahatlatmak için kitap okumam gerekiyor"
"Peki tatlım" dedi narcissa oğlunun yanağına bir öpücük kondurduktan sonra salona yöneldi draco ise bodrum katta bulunan sessiz kütüphaneye gidip kitapların arasına daldı.

Yeni bölüm ile karşınızdayım

Sizce draco kimden hoşlanıyor ?

Astoria ve draco'nun arkadaş kalması iyi mi oldu ?

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐚𝐫𝐚𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐊𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐊𝐢𝐚𝐧𝐞)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin