21.BÖLÜM

2.3K 112 180
                                    

Hermione ilk olarak başkanlar odasındaki ortak salonu inceledi ortada 2 tane kocaman koltuk vardı biri yeşil renkteyken diğeri kırmızı renkteydi odada kocaman bi şömine vardı ve harika duruyordu. Odanın 2 yanından merdiven çıkıyordu biri hermione'nin odasına diğeri ise draco'nun odasına çıkıyordu. Hermione kendi isminin yazılı olduğu odaya girdi oday kırmızı renkte dizayn edilmişti köşede bi kitaplık ve kitaplığın karşısında bi çalışma masası vardı odanın diğer köşesinden büyük bir kıyafet dolabı vardı. Draco'nun odası ise yeşil renklerde dizayn edilmiş bir odaydı yatağın karşısında siyah bir deri koltuk bulunuyordu odada küçük bir kitaplık çalışma masası ve kıyafet dolabı vardı. Draco eşyalarını bırakıp aşşağı indiğinde hermione'nin de koltukta oturmuş kitap okuduğunu gördü.

"Yine mi kitap hermione ?"
"Canım sıkılıyor draco ve kitap okumak beni rahatlatıyor"

Draco hermione'nin yanına doğru gitti kafasını hermione'nin boynuna gömüp bir kaç tane öpücük kondurduktan sonra konuştu.

"Canın sıkılıyorsa eğlenebiliriz"
"Heey pislik" dedi hermione kocaman bi kahkaha atıp.
"Gülme hermione ben bu konuda ciddiyim" draco gerçekten de ciddi duruyordu.
"Yani gerçekten yapmak mı istiyorsun ?"
"Evet istiyorum"

Hermione yavaşça draco'ya yaklaştı ve dudaklarını birleştirdi draco anında kızı kucağına alıp kendi odasına çıkardı hermione'yi yatağa attıktan sonra üzerine çıktı kızın üzerindeki cüppeyi ve gömleği çıkardı göğüs ve karın bölgesine öpücük kondurduktan sonra kendi gömleğini çıkardı eli kızın eteğine gitti eteğin fermuarını açarak aşşağı indirdiğinde kız sadece iç çamaşırı ile kalmıştı draco kendi pantolonunu çıkardı tam kendi alt çamaşırını çıkarıyordu ki hermione onu durdurdu.

"Draco dur !"
"Ne oldu ?"
"B-ben yapamıycam"

Hermione kıyafetlerini bile almadan kendi odasına koştu odaya girip kapıyı kilitledi. Daha önce hiç yapmamıştı evet ilkini draco'ya vermek güzel bir şey olabilirdi fakat buna hazır hissetmiyordu kendini. Ama bu durumun draco'yu çok sinirlendirdiğini de farkındaydı çünkü 2 aydır sürekli denemişlerdi fakat hermione her seferinde yapamıycağını söyleyip banyoya kaçmıştı.


Ertesi sabah olmuştu hermione kapının vurulma sesi ile uyandı yorganı üzerinden çekti ve pijaması ile takım olan avokadolu göz bandını çıkardı ayağına terliklerini giyerek kapıya gitti.

"Al eşyaların dün kaçarken almayı unutmuşsun" dedi draco soğuk kalmaya çalışarak fakat hermione'nin giydiği şort ve açıkta kalan bacakları bunu engelliyor gibiydi yavaşça yutkundu hermione draco'nun nereye baktığını anlamıştı hafifçe kıkırdadı genç adamı bileğinden tutarak yatağına kadar götürdü yatağa oturttuktan sonra kucağına oturdu ellerini boynunda bacaklarınıda belinde birleştirdi draco ise ellerini kızın kalçalarına koymuştu.

"Draco istediğini biliyorum 2 aydır sürekli kaçtığım için sinirlendiğini de biliyorum ama ben hiç yapmadım" draco'nun gözleri açıldı hermione daha önce yapmadığını ona söylememişti.
"Yapmadın mı ?" Diye sordu draco meraklı bir şekilde.
"Evet yapmadım ve ilkimin seninle olmasını tabii ki istiyorum ama korkuyorum draco sen bu olayı daha önce yaptın beni gibi tecrübesiz biri-"
"Hermione ne olursan ol ben seninle olmak istiyorum güzelim lütfen"
"Tamam ama biraz daha bekle kendimi hazır hissettmek istiyorum"
"Taman sen ne zaman istersen"

"Evet yapmadım ve ilkimin seninle olmasını tabii ki istiyorum ama korkuyorum draco sen bu olayı daha önce yaptın beni gibi tecrübesiz biri-""Hermione ne olursan ol ben seninle olmak istiyorum güzelim lütfen""Tamam ama biraz daha bekle kendimi hazı...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şu tatlış pijama takımına bayıldım gerçekten göz bandı burda yok ama şorttaki desenlerden oluşan bi göz bandı düşünebilirsiniz.

Hermione'nin kaçması hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bu arada sevgili okurlar size bir şey söylemek istiyorum daha önce okuduğum 200 tane dramione kitabı arasından hiç birinin 3 taneden fazla çocuğu yoktu ama ben bi ilk mi yapıyorum bilmiyorum ama bu hikayede tamı tamına 5 tane çocukları olucak çocukların ismi tipi her şeyi belli 5 biraz fazla mı bilmiyorum ama herkes bi quidditch takımı istiyordu bende en azında o kadar olmasa da 5 tane yapayım dedim. Eee nasıl olsa malfoylar zengin 5 çocuğa da bakarlar 😂😂

Bölümü nasıl buldunuz ??

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now