27.BÖLÜM

1.8K 114 269
                                    

Saat gece 10 olmuştu yemek saatinin üzerinden 3 saat geçmişti fakat hermione hala gelmemişti draco'nun içi içini yiyordu 3 saattir ne yapıyorlardı orda gitmeyi düşündü fakat pansy'nin dedikleri aklına gelince yerine geri oturdu komidinin üzerinde duran kitabı aldıktan sonra okumaya başladı.


Saat gece 12'ye geliyordu hermione yavaşça ortak salona girdi ordan da odasına çıktı ışığı açtığında odanın ortasında dikilen bir draco'yu görmeyi beklemiyordu açıkçası korkmuştu.

"Sence de saat biraz geç değil mi ?"
"Krum ile birlikte kütüphanedeydim"

Hermione dolabından pijamalarını aldı ve üzerini değiştirdi o sırada draco da yatağa uzanmıştı hermione yatağa yaklaştı ve draco'nun yanına oturdu fakat draco onu kucağına almıştı yavaşça kızı öpmeye başladı boynuna öpücükler konduruyordu eli kızın tişörtüne gitti tam çıkarıyordu ki hermione onu durdurdu.

"Yorgunum draco"

Hermione draco'nun kucağından inerek yanına yattı draco ise odadan çıktı.


Hermione başında ki ağrı ile uyandı dün tam 5 saat kütüphanede zaman geçirmişlerdi. Yavaşça yataktan kalktı saat 08:30'du ve yemek saatine yarım saat vardı. Banyoya gittikten sonra elini yüzünü yıkadı hemen kısa bir duşa girdi saçlarını asa yardımı ile kuruttuktan sonra dolabında özenle asılmış formalarını giydi ve aşşağı indi fakat sonrada çantasını almadığını fark etti tam yukarı çıkıyordu ki draco'nun ona seslendiğini duydu.

"Günaydın güzelim"
"Günaydın draco"
"Nereye böyle gel kahvaltıya inelim"
"Çantamı unutmuşum sen git ben gelirim"
"Beklerdim seni"
"Gerek yok draco hadi git"

Draco başkanlar salonundan çıkıp büyük salona ilerlerken hermione'de odasına çıkıp çantasını aldı ve aşşağı indi başkanlar salonundan çıktıktan sonra büyük salona doğru yürüdü. Draco masaya oturduktan sonra tabağına bir kaç lokma yemek koydu büyük salonun kapısından krum ve hermione girdi yine samimilerdi krum slytherin masasına gelmek için yönelirken hermione onu tutup gryffindoor masasına götürdü draco yumruklarını sıkıyordu pansy onun gergin olduğunu anlamıştı.

"Draco neden sürekli gryffindoor masasına bakıyorsun ki"
"Kimse sesli bir şekilde cinayet planı yapmaz değil mi pansy ?"
"Ne demek istiyorsun draco"
"Hiç bir şey"

Draco yemeğini yemeğe devam etti fakat krum ve hermione sürekli gülüşüyordu draco daha fazla katlanamıycağını anladı ve hızla büyük salondan çıktı ama hermione bunu fark etmemişti bile. Draco Ksks dersliğine gitti arka sıralardan birine oturdu kitabını çıkarıp diğerlerinin gelmesini bekledi. Draco hermione'nin davranışlarını garipsiyordu sürekli krum ile takılıp onu unutuyordu zaten dün 5 saat boyunca gelmemişti ve draco hermione'nin onu aldatabilecek olmasını bile düşünmüştü bide kızın yorgunum demesi onun beynindeki düşünceleri daha da çoğaltmıştı. Gryffindoorlu bir kaç çocuk daha gelip oturdu zaten 15 dakika içinde bütün sınıf dolmuştu ve tabii ki geriye sadece krum ve hermione kalmıştı profesör slughorn derse girdiğinde ikili hala yoktu ve draco'nun içi içini kemiriyordu 5 dakika sonra ikiside sınıfa girdi gülmemek için kendilerini zor tuttukları belliydi draco sinirin bütün vücudunu ele geçirdiğini hissediyordu ama sakin kalmak zorundaydı.


Aradan tam 1 hafta geçmişti hermione kruma daha da çok bağlanmıştı sanki. Sürekli onunla kütüphaneye gidiyordu ve kimseye yardım etmeyen hermione krumun bütün ödevlerine yardım ediyordu. Draco artık patlama noktasına gelmişti ve tabii ki diğerleride öyleydi hermione sadece draco'nun değil diğerlerinin de yanına gitmiyordu ve şimdi hogsmeade gezisi vardı krum geziye gelmeyip ödev yapıcağını söyledi hermione ise kabul etti üzerine pantolon ve kazak geçirdikten sonra aşşağı indi draco yoktu bahçede bekliyordur diye düşünüp aşşağı indi gerçekten de öyleydi ron ve harryler ile birlikteydi hermione arkadaşlarına el salladı fakat hiç biri karşılık vermeden yollarına devam etti hermione garipsedi görmediler diye düşündü arkadaşlarının yanına gitti fakat kimse onu takmıyordu.

"Çocuklar iyi misiniz ?"
"Aaa hermione sen burda mıydın biz seni biricik arkadaşın krum ile ödev yapıyorsun sanıyorduk" dedi harry sinirli bir şekilde.
"Ne saçmalıyorsunuz siz sizinle beraber hogsmeade gidiyorum işte"
"Senin bize ihtiyacın yok hermione kruma ihtiyacın var" dedi draco ve hepsi beraber hermione'yi bırakarak yollarına devam ettiler.

Evet yeni bölüm ile karşınızdayım.

Hermione'nin davranışları hakkında ki düşünceniz ?

Kimse sesli bir şekilde cinayet planı yapmaz değil mi pansy ? Sizce draco ne demek istedi ? 😈

Arkadaşları hermione'ye kızmakta haklı mı ?

Bir daha ki bölümde kavga felan olsun bari malum kaos ve kavgalara bayılırım 😂😂

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant