39.BÖLÜM

1.8K 102 131
                                    

Aradan bir kaç ay geçmişti bu süreç içinde hiç bir sorun çıkmamıştı herkes ilişkisine devam ediyordu. Fiona ve arkadaşları bir daha hermionelerin yanına yaklaşmamıştı. Bugün okulun son günüydü ve balo vardı herkes kendine göre güzel elbiseler almıştı. Hermione uzun bacağından yırtmacı olan siyah bir elbise giymişti. Ginny ise askılı bacağında yırtmacı olan uzun kırmızı bir elbise giymişti. Pansy kısa yeşil bir elbise giymeyi tercih etmişti. Millicent ise üzerinde yıldız desenleri olan siyah kısa bir elbise giymişti. Hepsi saçlarını topuz yaptıktan sonra makyaj yapmaya geçtiler.

"Bu okulda ki en sevdiğim şey bu yıl sonu olan balo"
"Benimde"

Kızlar makyajlarını bitirdikten sonra aşşağı inmek için hazırlandılar millicent pansy ve ginny başkanlar salonuna gelmişti hepsi burda giyiniyordu erkekler ise aşşağı da bekliyordu. İlk giden millicent oldu ardından pansy ondan sonra da ginny indi hermione nefesini kontrol altına aldıktan sonra aşşağı indi. Draco siyah bir smokin giymişti ve çok yakışıklı duruyordu hermione'nin gözleri parlamıştı. Draco ise hermione'nin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi.

"Hermione sen mükemmel olmuşsun"

Hermione kızardı daha sonra konuşmaya başladı.

"Sende çok yakışıklısın"
"Biliyorum" dedi draco gülerek.
"Pis egoist"

Hermione sevgilisinin dudaklarına uzun bir öpücük bıraktı.

"Keşke elbisenin göğüs detayı biraz daha kapalı olsaymış erkeklerin sana bakmasını istemiyorum yoksa okulun son günü cinayet çıkar"
"Sende fazla yakışıklısın ve bu yüzden kızlar sana çok yaklaşırsa özel güçlerimi kullanmaktan sakınmam"

İkisi de kahkaha attılar daha sonra dudaklarını son kez birleştirip salondan çıktılar. Büyük salon fazlası ile süslenmişti hermione gözleri ile etrafı taradı arkadaşları masada oturuyordu. Hermione draco'yu çekiştirerek arkadaşlarının yanına götürdü.

"Geç kaldınız sanki"
"Abartma harry sadece 2 dakika felan geciktik"

Harry sırıtarak sevgilisine döndü o sırada dumbledore kürsüye çıkmıştı.

"Evet sevgili öğrencilerim sizlere ufak bir konuşma yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki bugün hogwarts'taki son gününüz ama bu buraya bir daha gelemiyeceğiniz anlamına gelmiyor hogwarts'ın kapıları size her zaman açık zor bir durumunuzda hogwarts her zaman yanınızda olucak."

Profesör dumbledore kürsüden indi kızların çoğunun gözleri dolmuştu bazıları ise ağlıyordu hermione gözünden düşen bir damla yaşa hakim olamadı.

"Ağlama güzelim" dedi draco sevgilisine sarılarak.

O sırada salonda slow bir müzik çalmaya başlamıştı herkes yanına getirdiği eşlerini dansa kaldırıyordu.

"Bu dansı bana lütfeder misiniz ?" dedi draco elini hermione'ye uzatmıştı. Hermione parmaklarını draco'nun parmaklarına kenetledi.
"Tabi ki"

İkisi beraber salonun ortasına geldiler draco ellerini hermione'nin belinde birleştirdikten sonra kızı kendine çekti hermione ise ellerini draco'nun boynunda birleştirmişti. İkisi de büyük bir uyum içinde dans etmeye başlamışlardı draco yavaşça hermione'nin kulağına eğildi.

"Seni her şeyden herkesten daha çok seviyorum"
"Bende seni draco"

İkiside dudaklarını birleştirdi bir iki dakika boyunca böyle kaldılar şarkı bir anda durup hareketli bir şarkı çalınca yerlerine geçtiler arkadaşları ise pistte dans ediyorlardı.

"Balkona çıkalım mı ?"

Hermione sadece kafasını salladı ikisi beraber balo salonundan ayrılarak balkona gittiler. Sesler kesilmişti geriye sadece rüzgar ve ağaçların hışırtı sesi vardı. Draco eline asasını aldı ve yere tuttu yerde iki tane puf oluştu yanda ise battaniye ve bir şişe şarap vardı.

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now