40.BÖLÜM (Final )

2.2K 90 143
                                    

Bugün büyük gündü hermione ve draco evleniceklerdi. Evlilik teklifinden bir hafta sonra düğün hazırlıkları başlamıştı. Nişan Malfoy Malikanesinde olduğu için düğünü Jordan Malikanesinde yapmaya karar vermişlerdi. Hermione'nin öz babası öldüğü için onu kürsüye kadar Mr.Granger götürücekti.Hermione kendi odasında arkadaşları ile oturuyordu.

"Hermione sen cidden mükemmel görünüyorsun"
"Sağolun kızlar"

Hermione boy aynasının karşısına geçerek kendine baktı gerçekten de güzel olmuştu.

"Bende girebilir miyim ?"
"Tabii ki noah gel"

Noah sessizce içeri girip kapıyı kapattı.

"Draco benim buraya geldiğimi görmesin yoksa beni öldürür"
"Neden bir sorun mu var ?"
"Sabahtan beri seni görmek istiyor Cissy ve Annem onu tutuyor bu yüzden hiç bir erkek o odaya gidemez dedi ben su içme bahanesi ile geldim"

Hermione ve kızlar kahkaha atmaya başladılar.

"Abla sen mükemmel olmuşsun"
"Noah teşekkür ederim"

Hermione kardeşine sarıldı daha sonra içeri Mr.Granger girdi zaman gelmişti. Pansy ve diğerleri dışarı çıktılar geriye sadece Mr.Granger ve Hermione kalmıştı.

"Sen çok güzel olmuşsun kızım"
"Teşekkür ederim baba"

Hermione Mr.Granger ve Mrs.Granger'a anne ve baba demekten vazgeçmemişti çünkü onu 17 yıl boyunca büyüten onlardı.

"Gidelim mi ?" dedi Mr.Granger
"Gidelim"

Hermione Mr.Granger'ın koluna girdi ikisi beraber bahçeye indiler draco kürsüdeydi ve heyecanlı gözüküyordu üzerine giydiği siyah smokin onu fazlası ile yakışıklı yapmıştı. Kürsüye geldiklerinde Mr.Granger hermione'yi bırakarak masasına gitti.

"Yeminlerinizi edebilirsiniz"

Draco konuşmaya başladı.

"Hermione seni gördüğüm ilk andan beri seviyorum senin gibi birini kazanmak beni dünyanın en şanslı adamı yapıyor. Seni hayatımın sonuna kadar seviceğime koruyacağıma yemin ediyorum"
"Draco bende seni çok seviyorum ve senin gibi birini kazanmakta beni dünyanın en şanslı kadını yapar seni her daim seviceğime ve koruyacağıma yemin ediyorum"
"Bende sizi karı koca ilan ediyorum gelini öpebilirsiniz"

Draco ne zamandır bu anı bekliyormuş gibi hermione'yi belinden çekti ve dudaklarını birleştirdi yaklaşık bir dakika böyle kaldıktan sonra ayrıldılar. Ortamda slow bir müzik çalınca pistin ortasına geçip dans etmeye başladılar.

"İnanabiliyor musun ? Ben bir malfoyum Hermione Malfoy"


20 Yıl Sonra

Hermione ve draco'nun evliliklerinin üzerinden tam 20 yıl geçmişti. İkisi de 37 yaşındaydı ve sihir bakanlığında seherbaz olarak çalışmışlardı. Nişanlıyken aldıkları malikane ikisi için ne kadar büyükte olsa evlendikten sonra o malikane onlar için küçük bile gelmişti. Çünkü tamı tamına 5 tane çocukları olmuştu. Evlendikten 3 yıl sonra Scorpius dünyaya gelmişti şu an 17 yaşındaydı ve hogwarts'taki son senesindeydi. Ondan 1 yıl sonra Chris&Christian dünyaya gelmişti ikiz olarak doğmuşlardı ve tek yumurta ikiziydiler birbirlerine çok benziyorlardı 16 yaşındalardı ve 6. Sınıfa gidiyorlardı ailelerine şaka yapmayı çok seviyorlardı bu yüzden okul tatil olduğunde fred ve georgun yanına çalışmaya gidiyorlardı. Onlardan 2 yıl sonra da Millie&Billie doğmuştu ve şu an 4. Sınıfa gidiyorlardı fakat noel tatili olduğu için eve gelmişlerdi. Evde yine büyük bir patlama sesi ve ardından kızların çığlık sesi duyulmuştu.

"Chris ve Christian yine ne yaptınız ?" dedu hermione sinirli bir şekilde.
"Bir şey yapmadık anne"
"Hayır yaptılar odamıza tezek bombası attılar anne leş gibi kokuyoruz"
"Aman tanrım çocuklar size kaç kere dedim şu şakalarınızı evde yapmayın diye"
"Of anne her neyse biz fred ve george amcamların yanına gidiyoruz"

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें