29.BÖLÜM

1.8K 107 103
                                    

Hermione sihir tarihi sınıfından çıkmıştı büyük salona doğru ilerliyordu fakat bir grup kız oturmuş fısır fısır konuşuyorlardı hermione onlara biraz daha yaklaştı ve olanları dinlemeye başladı.

"Hufflepuff'lı micheal kullanılmayan sınıfta krum'u bulmuş ağzı yüzü kan içindeymiş birileri onu fena halletmiş galiba şu anda hastane kanadında"

Hermione şok olmuştu krum dövülmüş müydü ? Koşarak hastane kanadına gitti krum köşede ki sedyede yatıyordu dudağında ve kaşında küçük yara bantları vardı kolu ve bacağında kocaman bir bandaj vardı hermione koşarak krum'un yanına gitti.

"Aman tanrım krum ! Sen iyi misin ?"
"Sorun yok hermione sadece ufak bi dayak"
"Ufak olduğuna emin misin ? Her yerin bandajlı"
"Gerçekten sorun yok hermione"
"Kim yaptı bunu sana ?"
"Draco ve arkadaşları yaptı ve hepsi bunun bedelini ödiycek"


Draco başkanlar salonunda oturmuş kitap okuyordu şömineden gelen çıtırtı sesleri onu rahatlatıyordu. Fakat içeri aniden hermione'nin girmesi onu ürkütmüştü ama en çok ürküten ise kızın suratında ki ifadeydi.

"Bi sorun mu var hermione ?" dedi draco sakin bir şekilde bu sakinlik hermione'yi daha da öfkelendirdi ve en sonunda patladı.
"TABİİ KİDE BİR SORUN VAR SENİ GERİZEKALI ÇOCUK KRUM'U NASIL DÖVERSİN ?"
"Ben dövmedim krum'un olmadığı saatlerde ben dersteydim"
"AMA GERİ KALAN ERKEKLER YOKTU ONLARA DÖVDÜRTTÜN DİMİ ?"
"Ne yani bana onu mu savunucaksın ?" dedi draco bu sefer sesi biraz daha gergin çıkmıştı.
"HAYIR SENİ APTAL BEN SENİ KORUMAYA ÇALIŞTIM KRUM SENİ PROFESÖRLERE ŞİKAYET EDİCEKTİ VE SENDE BÜYÜK BİR CEZA YİYİCEKTİN HEPİNİZ YİYİCEKTİNİZ FAKAT BEN BÜYÜK ISRARLAR SONUCU ONU İKNA ETTİM AMA SEN KARŞIMA GEÇMİŞ RAHAT BİR ŞEKİLDE ONU MU KORUYORSUN DİYORSUN. DÜN SENİNLE KAVGA ETTİĞİMİZDE SENDEN ÖZÜR DİLEMEYE KONUŞMAYA GELMİŞTİM FAKAT SEN BANA BAĞIRMAYA BAŞLADIN BENİM SENİ ALDATTIĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİN BEN SENİ BU KADAR ÇOK SEVERKEN SENİ ALDATABİLECEĞİMİ NASIL DÜŞÜNDÜN ONU BİLE ANLAMIYORUM"

Hermione gözünde ki yaşlara engel olamadı şu an ağlamamalıydı fakat kendini tutamıyordu koşarak odasına çıktı kapıyı sertçe kapattıktan sonra kilitledi ve kendini duşa attı jakuziye ılık suyu doldurduktan sonra girdi. Rahatlamaya ihtiyacı vardı bi süre suda durduktan sonra çıktı bornozunu giydikten sonra odasına girdi pijama takımlarını giyindikten sonra kitabını aldı akşam yemeğine 1 saat vardı ve bu 1 saati kitap okuyarak değerlendirmek istiyordu. Zaten bu gece draco ile nöbeti vardı.


Akşam yemeğine 10 dakika kalmıştı hermione kitabını bıraktı ve üzerine formalarını ve cüppesini geçirip aşşağı indi draco koltukta oturuyordu başını ellerinin arasına almış şakaklarına masaj yapıyordu. Hermione'yi görünce kafasını kaldırdı ve kıza baktı gözleri onunla buluştu fakat hermione gözlerini devirip başkanlar salonundan çıkıp büyük salona ilerledi draco'da arkasından çıktı. Hermione büyük salona girip gryffindoor masasına ilerledi arkadaşları onunla konuşmadığı için onlardan uzak bir yere oturuyordu. Yine her zaman ki yerine ilerlerken harry onu bileğinden tuttu.

"Herm biraz oturur musun ?"
"Şey benimle konuşm-"
"Hayır herm lütfen otur"

Hermione arkadaşlarının yanına oturdu.

"Bakın çocuklar ben özür dilerim sizi çok aksattım"
"Bizi sorun etme hermione zaten geçen yıllarda da sürekli kütüphane de dolaştığın için sorun olmuyordu" diye güldü harry bunun üzerine hermione de sırıttı.
"Burda asıl üzülen draco oldu senin onu takmaman onu çok üzdü hermione''
''Ama bu krum'u dövmenizi gerektirmiyor" dedi hermione imalı bir şekilde.

Harry ron ve theo şok içinde ona bakarken sevgilileri ise onlara bakıyordu.

"Siz krum'u mu dövdünüz ?"
"Aslında şey-"
"Bana düzgünce cevap ver Ronald Weasley" dedi pansy sinirli bir şekilde.
"Ne yapalım draco istedi"
"Her neyse bu konuyu kapatalım sizinle tekrar barıştığıma sevindim"
"Bizde sevindik hermione seni çok özlemişiz"
"Evet çocuklar bende sizi çok özlemişim"


Hermione üzerine eşofman takımını geçirdi ve ortak salona indi draco yine koltukta oturuyordu.

"Gidebiliriz" dedi hermione sadece.

Beraber ortak salondan çıkıp koridorlarda gezmeye başladılar ikiside birbirleri ile konuşmuyordu ve bu ikisini de rahatsız ediyordu birbirlerini çok özlemişlerdi fakat ikisi de birbirinden inat olduğu için konuşmuyorlardı. Hermione bir kaç tane öğrenciyi yatakhanelerine gönderdikten sonra duvarın dibine oturdu ve saatin gelmesini bekledi draco da aynı şekilde öğrencileri yolladıktan sonra duvarın diğer köşesine oturdu. Yarım saat sonra nöbetleri bitmişti ikiside portrenin önüne geldi.

"Scorpius" dedi hermione bunu söyleyince gözlerinin dolmasına engel olamadı fakat kendini toparladı hiçbir şey demeden odasına çıktı ve derin bir uykuya daldı.

Evet yeni bölüm ile karşınızdayım.

Bir kaç bölümdür küsler artık barıştıralım şunları malum bir kaç bölüm sonra 4 yeni karakterimiz daha geliyor maksat ekşın kavga trip olsun hihihi 😈

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now