16.BÖLÜM

2.6K 144 157
                                    

Hermione yanlış mı duymuştu ? Bizim çocuğumuz mu demişti ? Bana bizim çocuğumuz demiş olamaz dimi ben mi yanlış duydum acaba ?.

"Sen ne dedin ?" diye sordu hermione doğru duyup duymadığından emin olmak için.
"Bir şey demedim"

Al işte aptal kız seni gerçekten seviceğini mi düşünmüştün bide bizim çocuğumuz dediğini sandın.

Hermione kafasında ki sesleri susturmak için başını salladı ve tekrar draco'ya döndü. Ay ışığının altında parlayan mavi-gri gözleri hermione'nin başını döndürmüştü sarı olan saçları ay ışığında daha da parlamıştı. İkiside birbirlerinin gözlerine bakıyorlardı birbirlerine yaklaştılar dudaklarının arasında ufak bi mesafe kalmıştı ki arkalarından bi ses duyuldu ikiside birbirinden ayrıldı ev cini elinde koca bir tepsi ile hermione'nin dediklerini getirmişti.

"Buyrun efendi jordan"
"Teşekkür ederim tina" dedi hermione ev cinine.

Ev cini uzaklaştı ve malikaneye geri döndü hermione eline büyük bi çilek aldı yeşilliğini koparıp attı sonra çileği eritilmiş sosa batırdı ve büyük bi iştahla ısırdı.
Başka bi çilek alıp çikolataya batırdı ve draco'ya uzattı ikisi beraber bahçede sohbet ederek tatlılarını yemişti. Gitme zamanı geldiğinde Lucius Malfoy ve Narcissa Malfoy dışarı çıktı draco hermione'ye görüşürüz diyip sarıldığında hermione kalbinin yerinden çıktığını hissediyordu.


Aradan 3 gün geçmişti hermione büyükbabası ile alıştırmalara devam etmek için bahçeye çıkıyordu ki teyzesi onu durdurdu.

"Sana bi sır vericem aklına seni sinirlendiren bi anını getirirsen bu işi daha kolay çözersin"
"Teşekkür ederim teyze"

Hermione teyzesinin yanağına öpücük kondurduktan sonra bahçeye çıktı büyükbabası her zaman ki gibi elinde çayı ile hermione'yi bekliyordu. Hermione gelince çayını masanın üzerine bıraktı hermione'nin önüne bi top koyarak kenara çekildi. Hermione elini topa doğru uzattı ve aklına onu sinirlendiren bi anını getirdi topa odaklanmaya çalıştı. Top aniden yükseldi büyükbaba gözleri açık bir şekilde hermione'ye bakıyordu.

"Bravo hermione"

Hermione elini geri çekti top yere düşüp yuvarlandı. Büyükbabası gelip hermione'ye sarıldı.

"Yapıcağını biliyordum bravo tatlım"
"Teşekkür ederim büyükbaba"

Yarım saat daha devam ettikten sonra büyükbaba dacre malikaneye girdi hermione'de girmek için ayağa kalktığı sırada draco bahçeye cisimlendi. Hermione korkmuş ve yerinden sıçramıştı.

"Ödümü patlattın draco"
"Özür dilerim"
"Sorun değil sen neden geldin ?"
"Aslında şey ben sevdiğim kıza açılıcam ama tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum pansy'den tavsiye alıcaktım ama o meşguldü bende sana geldim"

Hermione gözlerinin dolduğunu hissediyordu yine kaybedicekti sevdiği adamı kendine lanetler okudu gözlerindeki yaşların akmaması için direndi gözlerini bir kaç kez kırpıştırdıktan sonra draco'ya geri döndü.

"Önünde diz çöküp ona olan aşkından söz edebilirsin sonra da ona çıkma teklifi et eminim senin gibi birine karşı koyamaz"
"Aman tanrım sadece bu kadar mıydı ?"
"Aslında evet ama sevdiğin kız abartılı bir şeyi seviyorsa ona hediye'de alabilirsin" dedi hermione suratına zoraki bir gülümseme ekleyerek.
"Aslında çok abartı sevdiğini düşünmüyorum o genelde hep sadelikten yana"
"O zaman ona olan aşkından bahset ve çıkma teklifi et bu ona yeter"
"Tamam hermione teşekkür ederim" dedi draco hermione'ye sarıldıktan sonra cisimlendi.

Evet yeni bölüm ile karşınızdayım.

Şu ev cinine lanet okuyorum şu anda tam öpüşeceklerdi. Zaten genelde hep bu zamanlarda gelirler 😬

Dracocuğumuzda gitti acaba başka birini mi seviyor ? Olabilirde ani bi karar değiştirmiş olabilirim ( Çünkü ekşınları severim 😈😈 )

Bölüm hakkında ki düşünceleriniz ?

Umarım Beğenmişsinizdir 💞🌸

Yorum ve oy atmayı unutmayın 🌸

𝐓𝐡𝐨𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡𝐛𝐫𝐞𝐝 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (𝐃𝐫𝐚𝐦𝐢𝐨𝐧𝐞)Where stories live. Discover now