| 2ο |

543 114 45
                                    

Ο Jimin περήφανος πάνω στην σκηνή, υποκλίθηκε μαζί με τον υπόλοιπο θίασο στο τέλος της τελευταίας τους παράστασης.

Ήταν πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης του συνεργασίας σε μιούζικαλ, όχι μόνο γιατί είχε το πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και για τις χρηματικές απολαβές που κέρδισε.

Δεν ήταν εύκολα τα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον αποχωρισμό του με τον Yoongi, ούτε στον οικονομικό τομέα ούτε στον ψυχολογικό του.
Πάλεψε σκληρά για να τα καταφέρει.
Ευτυχώς είχε τους καλούς του φίλους, παλιούς και νέους να τον στηρίζουν.

Όταν έφυγε για την Νέα Υόρκη τα φανταζόταν όλα διαφορετικά.
Δέχτηκε τη πρόταση και τα χρήματα του Yoongi σκεπτόμενος πως τα παίρνει από τον σύντροφο του, τον σύντροφο που τον αγαπά. Ήλπιζε πως η σχέση τους θα συνεχιστεί κανονικά και πως σύντομα θα ήταν ξανά κοντά. Γρήγορα όμως έφτασε στο συμπέρασμα πως το αγαπημένο του αγόρι ήθελε τόσο πολύ να τον ξεφορτωθεί που προτίμησε να δώσει μια μικρή περιουσία, αρκεί να τον διώξει μακριά.
Αυτό τουλάχιστον πίστευε ο ίδιος ο Jimin. 

Τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ύστερα από λίγες μέρες ο αριθμός του δεν υπήρχε καν. Το ίδιο και της μητέρας του. Αδυνατούσε να έχει μαζί τους οποιαδήποτε επικοινωνία. Σε ένα εξάμηνο αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ν. Κορέα να τον ψάξει, αλλά τίποτα. Όταν με το ζόρι βρήκε τη μητέρα του, δεν δέχτηκε να του πει και πολλά. Ήταν απόμακρη και του ξεκαθάρισε να ζήσει μακριά από τον Yoongi, ώστε να είναι και οι δύο καλύτερα.

Δεν μπόρεσε να καταλάβει ποτέ πως θα μπορούσε να ζήσει καλύτερα χωρίς τον Yoongi.
Τον πονούσε που εκείνος επέλεξε να ζήσει μακριά του.
Για την ακρίβεια τον πονούσε το γεγονός πως μπορούσε να ζήσει μακριά του.
Ο ίδιος πλέον ένιωθε με το ζόρι να επιβιώνει.

Έτσι συνέχισε να ζει με την ιδέα, ότι ο Yoongi από τη στιγμή που δεν τον χρειάζεται πια, δεν τον θέλει κιόλας δίπλα του.

Στεναχωρήθηκε, έκλαψε αλλά δεν σταμάτησε ποτέ αυτά τα 5 χρόνια να τον ψάχνει. Χωρίς να μπορεί να τον ξεχάσει, προσπάθησε αδιάκοπα για να πετύχει όσα ήθελε. Έχασε τον έρωτα του, δεν γινόταν να επιτρέψει να χάσει και τα όνειρα του.

Καθώς σπούδαζε, παράλληλα δούλευε σκληρά, σαν πωλητής, σαν σερβιτόρος, σαν χορευτής, αλλά και σαν δασκάλους χορού χάρη στην σχολή του Taemin και του Kai. Όλα αυτά για να μην χρησιμοποιήσει τα χρήματα του Yoongi. Να τον βρει και μαζί με τις εξηγήσεις που θα του ζητήσει, να του τα πετάξει και στα μούτρα.

One and Only || yoonmin💔 ✅Where stories live. Discover now