| 29ο |

388 76 50
                                    

Seokjin

Δεν πίστευα πως θα έβρισκα τη δύναμη να αποκαλύψω στον Namjoon όλα αυτά. Του εμπιστεύτηκα τα μεγαλύτερα μυστικά μου.

Μόλις του είπα πως είμαι έγκυος, το βλέμμα του με φόβισε, γιατί δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω. Έδειχνε μπερδεμένος και δεν ήξερα καθόλου τι σκεφτόταν. Μάλλον φοβόμουν τι σκεφτόταν.

Πίστεψα πως θα τον χάσω.

Τον ξέρω λίγο καιρό, αλλά τον έχω αισθανθεί πολύ κοντά μου, και θέλω να παραμείνει κοντά μου. Είμαι σίγουρος πως θα του ήρθαν ξαφνικά όσα του είπα. Δεν θα αδικούσα οποιαδήποτε αντίδραση. Άλλωστε έχω δεχτεί αρκετές προσβολές στη ζωή μου.
Θα τον δικαιολογήσω, αν αρχίσει να νιώθει περίεργα μαζί μου. Οι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα με το ασυνήθιστο, με κάτι που δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να καταλάβουν.

Ο ίδιος είπε πως με αγαπάει...πως δεν θα αλλάξει η γνώμη του και τα συναισθήματα του για εμένα, αλλά δεν το πιστεύω.
Το κορμί μου κάτω από τα ρούχα δεν είναι όπως πιθανότατα θα το φανταζόταν και τώρα το ξέρει. Πως θα ένιωσε με αυτή την σκέψη;

Το πιο αναμενόμενο είναι να αλλάξουν τα συναισθήματα του. Αυτό δεν με ενοχλεί, αλλά τουλάχιστον θέλω να είναι φίλος μου.

.
.

Θέλω να χαρώ όσο περισσότερο μπορώ αυτή την εγκυμοσύνη.
Αυτό το παιδί είναι μια ευλογία για εμένα...και για τον Yoongi. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε συζητήσει αρκετές φορές πόσο πολύ θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Ψάχναμε το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, γιατί δεν σκεφτήκαμε, δεν πιστέψαμε ποτέ το ενδεχόμενο πως θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Θέλω αυτό το παιδί να γεννηθεί υγιές. Πρέπει να είμαι όσο καλύτερα μπορώ αυτούς τους μήνες της κύησης μου.

Δεν μπόρεσα να το πω στον Namjoon, αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως αυτό που επέλεξα είναι τρέλα. Μετά την εγκυμοσύνη θα είναι πολύ αργά για να κάνω επιτυχημένα κάποια θεραπεία. Είναι αδύνατον όμως να δώσω τη ζωή του παιδιού μου, για να ζήσω εγώ. Ακόμα κι αν εγώ χαθώ, το παιδί μου θα ζήσει όμορφα και με αγάπη κοντά στον Yoongi. Ξέρω πως για το παιδί μας, τον καρπό του έρωτα μας θα έκανε τα πάντα, ακόμη κι αν εγώ δεν ήμουν κοντά τους.

Στην σκέψη να του πω τώρα για την εγκυμοσύνη, διστάζω. Αν του το αποκαλύψω, δεν ξέρω ποια εξέλιξη μπορεί να έχει. Ξέρω πως με αγαπάει, αλλά παρά την υπόσχεση του να διώξει τον Jimin σε λίγους μήνες, δεν μπορώ να είμαι απολύτως σίγουρος. Μπορεί να το μετανιώσει και να αποφασίσει να είναι μαζί του. Θέλω να είναι σίγουρος για εμένα, επειδή με αγαπάει περισσότερο και όχι επειδή θα τον υποχρεώσω με ένα μωρό.

One and Only || yoonmin💔 ✅Where stories live. Discover now