| 21ο |

390 86 35
                                    

Yoongi

Όπως μου ζήτησε δεν κοιμήθηκα πλάι του. Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ κοιμηθήκαμε χώρια.
Δεν θέλω να αμφιβάλλει για την αγάπη μου, αλλά έχει κάθε δίκιο από το μέρος του. Λείπω τόσες ώρες τις τελευταίες μέρες και τον κάνω να ζηλεύει. Του λέω ψέματα...του είμαι άπιστος. 

Δεν το θέλω όμως.

Δεν το κάνω επίτηδες.
Νιώθω κομμένος στα δύο. Ο μισός μου εαυτός θέλει να μείνει αιώνια πιστός στο πλάι του Jin, και ο άλλος μισός να ζήσει ξανά στιγμές με τον Jimin.
Έτσι όπως φέρομαι δεν αξίζω σε κανέναν από τους δύο. Φέρομαι λάθος και στους δύο, αλλά περισσότερο στον Jin. Αυτός είναι ο σύντροφος μου και τον έχω στο σκοτάδι. Ο Jimin τουλάχιστον ξέρει τι συμβαίνει και ο ίδιος επιλέγει να συνεχίζει να με ενοχλεί.

Δεν ξέρω πως μπορώ να του πω να φύγει...να τον αναγκάσω ξανά να φύγει μακριά μου.
Ξέρω πως ο Jin αυτό θέλει, ακόμα κι αν δεν το ζήτησε ευθέως. Έχω προσπαθήσει  ήδη να του το πω, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Δεν με ακούει. Δεν υπολογίζει τη σχέση μου με τον Jin και μάλιστα αμφιβάλλει για τη σοβαρότητα της παρά τα όσα του έχω πει. Είναι κολλημένος στο παρελθόν και θεωρεί εύκολο να αφήσω το σύντροφο μου και να συνεχίσουμε από εκεί που ήμασταν.

.
.

Αυτή τη στιγμή ωστόσο με απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε, πως να σώσω τη σχέση μου. Μέχρι πριν λίγες μέρες ο Jin δεν άντεχε μακριά μου και το ίδιο κι εγώ. Τώρα με διώχνει μέρα με τη μέρα, σαν να ξέρει για όλα τα φιλιά που έχω μοιραστεί με τον Jimin...σαν να με χωρίζει αργά αργά.

Εγώ ακόμα κι αν τον έβλεπα στο κρεβάτι με άλλον άντρα, δεν θα αμφέβαλλα στιγμή για την αγάπη του. Αναγνωρίζω πόσα έχει κάνει για εμένα και κυρίως σέβομαι όλες τις υπέροχες στιγμές που έχουμε ζήσει και φώτισαν τη ζωή μου.

.
.

Νωρίς το πρωί μπήκα στο δωμάτιο μας. Περίμενα να τον δω να κοιμάται...θα ξάπλωνα δίπλα του να τον αγκαλιάσω. Να τον ξυπνήσω γλυκά και ίσως να ξεκινήσει η μέρα μας καλύτερα.
Ωστόσο αυτό δεν έγινε, γιατί τον βρήκα ξύπνιο να ετοιμάζεται.

Υ: Ντύνεσαι;

Είχε φορέσει παντελόνι και έψαχνε μια μπλούζα να βάλει.

SJ: Δεν με βλέπεις;

Δεν φορούσε ακόμα κάτι από πάνω και το δέρμα του ήταν εκτεθειμένο. Μου έχει λείψει να τον αγγίζω. Νιώθω πως έχουν περάσει μήνες από την τελευταία φορά που είχαμε έρθει κοντά.

One and Only || yoonmin💔 ✅Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ