| 8o |

527 96 30
                                    

Seokjin

Μόλις άνοιξα τη πόρτα και τον είδα, ήθελα να εξαφανιστώ.

Ήταν ίδιος με τις φωτογραφίες που μου έχει δείξει ο Yoongi. Ο μεγαλύτερος μου φόβος γινόταν πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μου. Ότι φοβόμουν ότι θα μπορούσε να διαλύσει τη σχέση μου με τον Yoongi...η επιστροφή του έρωτα του, του Jimin.

Το πρώτο πράγμα που ήθελα ήταν να τον διώξω...να μην τον δει καν ο Yoongi, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, όσο κι αν το ήθελα.

Όταν μου ζήτησε να μείνουν οι δυο τους, δίστασα. Δεν ήξερα καν πως θα αντιδρούσε ο Yoongi με αυτή την απρόσμενη συνάντηση. Τόσα χρόνια έκανε τα πάντα για να μην τον δει ξανά...αλλά, αν τον δει μπροστά του, ίσως να θυμηθεί έντονα όσα έχουν ζήσει μαζί.

Δεν έχω πάψει άλλωστε να σκέφτομαι πως μέσα του τόσο καιρό μπορεί να ελπίζει, να έχει ξανά την ευκαιρία να τον δει, να του μιλήσει, να τον ακουμπήσει.

Ίσως όμως αυτή να είναι η καλύτερη εξέλιξη για όλους μας...

.
.

Μόλις άκουσα τις φωνές του Yoongi τρόμαξα τόσο πολύ.
Όταν τον είδα πεσμένο στο πάτωμα, ένιωσα τόσο θυμό προς τον Jimin, που τον έφερε σε τέτοια κατάσταση.
Ωστόσο είδα και τη θλίψη που είχε στα μάτια του βλέποντας τον ανήμπορο κάτω.

Τον αγαπάει ακόμα...είναι φανερό.

.
.

Τη στιγμή που έφυγε έτρεξα ξανά κοντά στον Yoongi. Μπορούσα να καταλάβω πόσο στεναχωρημένος, αλλά και πόσο θυμωμένος ένιωθε.

Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να τον βοηθήσω.

Τον πλησίασα και κάθισα κοντά του.
Άπλωσα το χέρι μου και το έβαλα γύρω από τον ώμο του. Αμέσως έγειρε πάνω μου και ξέσπασε σε κλάματα.

Yoongi

Έκλαιγα στην αγκαλιά του Jin μου...
Για άλλη μια φορά στη σχέση μας, ήμουν εγώ αυτός που χρειαζόταν στήριξη.

Σκεφτόμουν όλο αυτό που μόλις βίωσα και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Είδα τον Jimin τόσο ξαφνικά μπροστά μου. Μου έχει λείψει απίστευτα πολύ το πρόσωπο του, αλλά δεν είχα προετοιμαστεί για μια τέτοια συνάντηση. Νόμιζα πως δεν θα συμβεί ποτέ.

Γιατί δεν μου είπε ο Taemin πως του είπε που βρίσκομαι; Νόμιζα πως αυτός συμφωνούσε με την απόφαση μου να μείνω μακριά από τον Jimin. Αυτό μου είχε δείξει τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσε έστω να με είχε ειδοποιήσει.

One and Only || yoonmin💔 ✅Where stories live. Discover now