14

321 11 4
                                    

Geschrokken kijken we elkaar aan, onze gezichten dicht bij elkaar. Nu kan ik zijn prachtige, bruine ogen beter zien. Ik voel een raar gevoel in mijn buik. Geen naar gevoel, maar... Vlinders?
Ik zie dat Yoongi's gezicht rood wordt, en ongemakkelijk duwt hij zichzelf van mij af. Dan staat hij op, en steekt zijn hand uit. Hij schenkt me een verlegen glimlach.
Langzaam steek ik mijn hand naar hem uit, nog verwerkend wat er net was gebeurd. Voorzichtig trekt hij me omhoog.
'gaat ie y/n? Het zag eruit als een harde valpartij,' vraagt hij me ongerust.
Ik klop mijn shirt af. 'ik ben oké! Niks aan de hand.' stel ik hem gerust, en hij slaakt een zucht van opluchting. Ondertussen zaten Jungkook, Jimin en Irene het hele schouwspel mee te kijken.

Jungkook pov

'oohhh, Ik weet waar dit naartoe gaat...' fluister ik geheimzinnig tegen Jimin, die me volledig negeert. Hij zat glimlachend naar de twee te kijken, maar zijn lach verdween als sneeuw voor de zon toen ik hem aansprak.
'hmhm.'
'wat?' vraag ik hem verward.
'niks, Jungkook. Niks.'
Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk toe hoe hij in de auto stapt. Had ik iets verkeerd gezegd?
Het was nu geen goed moment om te vragen of er iets mis was, dus geduldig en met een gemixt gevoel wacht ik af tot Yoongi, y/n en Irene bij de auto zijn. Inmiddels rennen de drie als een kip zonder kop mijn kant op, en hijgend en puffend komen ze tot stilstand.

'YES! GEWONNEN!' roept y/n uit, en ik schiet in de lach. Irene geeft haar een duw, en mopperend stapt ze achterin de auto. Yoongi juicht haar met sarcasme toe, en gaat snel naast Irene zitten.
Ik zie dat y/n vragend naar Jimin staart.
'is er iets met hem?' vraagt ze bezorgd, en ze wilt op het raam tikken.
'y/n, ik zou het hem niet vragen als ik jou was.'
Ze kijkt me fronsend aan. 'eh.. O-oké.' antwoord ze, nog altijd starend naar een bedroefd uitziende Jimin. Ze schenkt me een blik, en stapt voorzichtig in de auto.

Wat is er aan de hand met Jimin? Hopelijk voelt hij zich goed...

Hey iedereen, dit is een erg kort deel hahah. Ik ben wel druk aan het schrijven :)

1 Month || BTS Fanfic 🇳🇱Where stories live. Discover now