Bölüm 10 ( Müttefik )

4 3 0
                                    

Ede Akın'a bakıp.

'' Başka istediğin bir şey var mı?''

'' Yok şirketi bugün annemin üzerine devredersin. Yoksa yanında olmam, babanın yanında olurum.'' Ede sinirli bir şekilde.

'' Tamam anladım.''

'' Başka bir şey var mı Ede?''

'' Hayır yok, baba ortadan kalksın istiyorum.''

'' Tamam bundan sonra babaya karşı yan yanayız.''

'' Tamam.'' Deyip ayağa kalktı Ede, Akın ayağa kalkıp Ede'ye döndü.

'' Sana bir şey sormak istiyorum.'' Dedi Akın. Ede Akın'a döndü.

'' Cevabı bende ise sor.''

'' Şimdi uyuşturuculara ben bakıyorum, kararımı değiştirdim. Uyuşturucu hakkında her şeyi bilmek istiyorum.'' Ede biraz düşünüp Akın'a baktı.

'' Uyuşturucuları depolarda tutuyoruz, beş depo var. Onlar ana depo, parayı oradan kazanıyoruz. Küçük depolar iş görmez, oradan gelen paralar oradaki adamlara ait. Küçük bir mevla olduğu için onların üzerine pek düşmeyiz.''

'' Tamam bir şartla uyuşturuculara ben yöneteceğim.''

'' Ne?''

'' Uyuşturucular yurt dışına pazarlanacak, Türkiye'de bir tane bile görmeyeceğim.'' Ede gülümseyerek.

'' Tamam, bu bizim işimize gelir.'' Dedi. Akın kafasını sallamaya başladı. Ede odadan çıkmak için kapıya doğru ilerlemeye başladı. Akın arkasından takip etmekteydi. Ede kapıyı açarken Akın cebinden kapalı ve bozuk bir dinleyici yapıştırdı duvara. Ede çıktıktan sonra arkasından Akın çıktı. Ede kapıyı kapatıp Akın'a döndüğünde Akın gözlerine bakıp.

'' Kendi özel odan olsa bile her şeyden şüphelen, sorumsuz bir toplantı arkasında ölümü getiri unutma.'' Ede kafasını sallayarak.

'' Tamam.'' Dedi. Ede yan bahçeden havuzun olduğu yere doğru gitmekteydi. Akın ise tam tersi çıkışa doğru gitmekteydi. Ede durup Akın'a döndü.

'' Gel kardeşlerim ile yakından tanış.'' Akın durup Ede'ye döndü.

'' Neden böyle bir şey teklif ediyorsun?'' Ede gülümseyerek.

'' Hadi ama dostum, baba ölene kadar yan yanayız, merak etme savaş yok. Hem içecek de var.'' Akın etrafına bakındıktan sonra Ede'ye döndü.

'' Tamam gidelim.'' Dedi ve Ede ile yan yana yürümeye başladılar. Evin arkasına gelip havuza doğru yürümeye başladı. Ede kardeşlerine bakıp.

'' Hey çocuklar, bakın bize yeni bir müttefik buldum.'' Mehveş ve Öykü havuzun yanına doğru Akın'a doğru yüzmeye başladılar. Havuzun kenarına gelip Akın'a bakmaya başladı Öykü.

'' Hoş geldin.'' Dedi. Akın kafasını salladı sadece, Mehveş Akın'a bakıp.

'' Hoş geldin Akın.'' Akın ona da kafasını salladı. Ardından havuzun diğer ucundan Engin yürüyerek geldi, Akın'a elini uzatıp.

'' Hoş geldin.'' Dedi. Akın biraz baktıktan sonra kafasını sallayıp elini sıktı.

'' Hoş buldum.'' Dedi. Ede Akın'ın omzunda ittirerek şemsiyenin altına doğru götürmeye başladı.

'' Bak bu öldürme durumundan sadece ikimizin haberi olacak, diğerleri onu tahttan indireceğimi sanıyorlar, tamam mı?'' Akın sandalyeye oturup.

Salgın ( Kan Ve Damar ) (4)Where stories live. Discover now