Bölüm 18 ( 1.854.145 TL Zarar )

4 2 0
                                    

Bahar yoldan yürüyerek adama doğru yaklaşmaktaydı. Adam Bahar'ı görüp durdu, silahını hazırlamaya başladı. Bahar yaklaştığın da adam elini kaldırıp.

'' Dur yaklaşma. Buraya girilmesi yasak.'' Bahar sallanarak ve gülümseyerek adama iki adım kala durdu.

'' Merhaba ya benim arabam bozuldu da ilerde, yolumu bulamıyorum. Rica etsem bana yardımcı olur musun?'' Adam Bahar'ı uyarmaya devam etmekteydi.

'' Hanım efendi lütfen buradan uzaklaştın ve bir çekici çağırın.'' Bahar göz alıcı bir şekilde bakmaya başladı.

'' Vay canın o kasları nerede yaptın sen, onların arasında olmayı isterdim.'' Deyip yaklaşıp adamın kaslarına dokunmaya başladı. Adam sadece Bahar'a bakmaktaydı. Bahar birden boğazına iki parmağı ile vurup geri çekti, ardından gözlerine bakmaya başladı adamın. Adam biraz baktıktan sonra yere yığıldı.

Birden Bahar'ın yanına Ceyda ve Damla kurt formunda indiler. Damla büyük kapıya doğru yürümeye başladılar. Bahar silahını çekip yarım açık kapıdan eğilerek girmeye başladılar. Bahar önden yürürken kapıdan adamların girdiğini fark ettiler. Bahar ve yanındaki Ceyda ve Damla kurt formunda saklanacak bir yer aramaya başladılar.

Adamlar içeri girip herkes yerine gitmeye başladılar. Bahar ve yanındakiler saklandıkları yerde ne yapacaklarını konuşmaya başladılar.

'' Ne yapacağız lan, adamlar geldi?'' Dedi Bahar. Ceyda ve Damla boş boş bakmaktaydılar.

'' Hay yapacağınız işin var ya.'' Deyip izlemeye başladı. Bahar biraz baktıktan sonra geri kardeşlerine döndü.

'' Yapacak bir şey yok, kara düzen saldıracağız.''Dedi. Ceyda ve Damla kolonlardan tırmanmaya başladı. Bahar elindeki silahla ortaya çıktı. Onu fark eden adamlar birden kalkıp ona silah doğrultmaya başladılar. Bahar hemen birini kafasından vurup kolonun arkasına saklandı. Hemen ardından kolona mermi yağmaya başladı.

Ceyda ve Damla tavandan adamların üzerine doğru yürümekteydi. Üzerlerine geldiklerinde birbirlerine bakmaya başladı. İkisi de birbirine kafa salladıktan sonra tavandan tutunmayı kesti. Damla ve Ceyda hızla adamların üzerine düşüyorlardı. Damla ve Ceyda adamların üzerine çıkıp ezdiler. Arkalarını dönüp silah doğrultan vampirlerin silahlarını tutup hemen aldılar. Ardından vampirlerin kafasına vurdular.

Geriye kalan iki adamı Bahar çıkıp silahla vurmuştu. Ardından Bahar kolonun arkasından çıkıp Damla ve Ceyda'nın yanına gitmeye başladı. Bahar Ceyda ve Damla'ya baktı.

'' Akın'ı arıyorum.'' Deyip telefonu cebinden çıkardı.

Akın ve Mehmet odada oturmaktaydı. Akın aklına takılan bir soruyu sormak için babasına döndü.

'' Baba kurtlar neden avlanmadan önce ulurlar? Zaten geyikler her şeyden habersiz değil midir?'' Mehmet gülümseyerek oğluna döndü. Birden ciddileşip Akın'a cevabını verdi.

'' Hayvanlar içinde kurtlar, insanlar içinde Türkler, kimseyi arkadan vurmaz.'' Dedi. Akın şaşkın bir şekilde kaşlarını kaldırarak gülümsemeye başladı. Ardından Akın'ın telefonu çalmaya başladı. Akın hemen cebinde telefonu eline aldı. Babasına bakmaya başladı.

'' Bahar görüntülü arıyor.'' Mehmet telefonu işaret ederek.

'' Aç bakalım ne diyecek.''

'' Tamam.'' Deyip babasına doğru dönüp telefonu açtı. Bahar gülümseyerek arkasındaki tonlarla uyuşturucunun arasında.

'' Sürpriz.'' Akın gülümseyerek telefona bakmaya başladı.

Salgın ( Kan Ve Damar ) (4)Where stories live. Discover now