Bölüm 12 ( Büyük Dönüş )

6 4 0
                                    

Akın koridoru geçtikten sonra kapıya yaklaşmaya başladı. Kapıya doğru yürürken kendi kendine düşünmekteydi, kapıda kimin olduğunu çok merak ediyordu. O yüzden adımlarını hızlandırdı. Kapının önüne gelip kapının kulpuna hızlı bir şekilde basıp açtı. Kapı yavaş yavaş aralanırken Akın kafasını kaldırdığında kim olduğuna baktı, karşısında babası Mehmet'i gördü. 

Akın şaşkın bir şekilde bakıp

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Akın şaşkın bir şekilde bakıp.

'' Baba. Sen, buradasın. Gerçek misin?'' Mehmet Akın'ı baştan aşağı süzüp.

'' Akın.''

'' Baba.''Deyip sımsıkı sarılmaya başladı, Mehmet hiç beklemeden karşılık verip oda sımsıkı sarıldı. Akın hemen geri çekilip.

'' Baba sen nasıl çıktın?'' Mehmet hafif gülerek omzuna vurmaya başladı.

'' Burada olmaz, kim var?''

'' Baba aile üyelerinin hepsi burada.'' Mehmet Akın'ı içeri itti.

'' Geç bakalım.'' Dedi. İçeride herkes oturmuş gelecek haberi bekliyorlardı. Akın ortaya çıkıp koridorun başında beklemeye başladı gülümseyerek. Asiye Akın'a bakıp.

'' Oğlum kim geldi?'' Akın gülümseyerek baktı.

'' Evet sevgili aile üyeleri, gecenin yıldızını sunmaktan gurur duyarım.'' Deyip ellerini koridora doğru çevirdi. Herkes koridora bakarken birden ortaya Mehmet çıkıp Akın'ın yanında durdu. Masada oturan herkes birden ayağa kalkıp Mehmet'e bakmaya başladılar. Asiye gözleri yaşarıp sesi titreyerek.

'' Mehmet.'' Dedi. Asiye ve Akçiçek Mehmet'e doğru koşup birden sımsıkı sarılmaya başladı. Mehmet'de sımsıkı sarıldı. Asiye geri çekilerek elini Mehmet'in suratına koydu.

'' Sen gerçek misin!'' Mehmet gülümseyerek.

'' Evet hayatım.'' Dedi. Ardından yan tarafa dönüp ağlamaya başladı. Akçiçek karşısına durup baktı.

'' Abi.'' Dedi. Mehmet birden Akçiçek'e sarıldı karşılık olarak Akçiçek'de sımsıkı sarıldı Mehmet'e. Ardından Asiye'nin yanına gelip teselli etmeye başladı. Mehmet diğerlerine bakıp.

'' Şimdi herkes sakin olsun ve yerine otursun.'' Dedi. Herkes yavaş yavaş yerine oturmaya başladılar. Asiye ve Akçiçek'de yerine gidip oturmaya başlamışlardı. Mehmet Akın'ın oturduğu sandalyeye yürümeye başladı, Akın hemen sandalyeyi çekip oturmasında yardım etti. Akın kendine bir sandalye bulup Mehmet'in yanına oturdu. 

Mehmet herkese bakarak.

'' Biliyorum hepiniz şu an çok mutlusunuz, ama bu durumdan tamamen kurtulmuş değilim. Bir aksilik olmadığı sürece sizinle birlikteyim.'' Mehmet Bahar'a baktı.

Salgın ( Kan Ve Damar ) (4)Место, где живут истории. Откройте их для себя