Bölüm 36 ( Gizli Sırlar )

4 2 0
                                    

Mehmet ve Lisa Akçiçek'in evinden çıkıp arabaya doğru ilerlemeye başladı. Lisa hemen aracın yanına gelip arka kapıyı açtı. Mehmet hemen araca bindi, Lisa kapıyı kapatıp hemen aracın sürücü koltuğuna yürümeye başladı. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lisa arabaya binip hemen arabayı çalıştırdı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lisa arabaya binip hemen arabayı çalıştırdı. Evin kapısına doğru yürüyüp demir kapının açılmasını bekliyordu. Mehmet dikiz aynasından Lisa'ya bakıp.

'' Kızım sen gelmeyecek misin?'' Lisa gülümseyip dikiz aynasından babasına baktı.

'' Babacım ben buradaki cenaze nasıl olur nasıl giyinilir bilmediğim için dışarıda bekleyeceğim.''

'' Kızım Dünya'nın her yerinde aynı siyah giyinir vefat eden kişinin yakının yanında olursun.'' 

'' Anladım, bir daha ki sefere artık babacım.'' Dedi. Kapı açıldı Lisa hemen yürümeye başladı. Mehmet kafasını çevirip gülümseyerek dışarı baktı.

'' Hay ben senin babacım diyen dilini.'' Dedi.

Akın arabada uyurken birden telefonun alarmı çaldı. Uykulu bir şekilde telefonunu alıp alarmını kapattı. Kendine gelmek için gözlerini ovup arabadan inmeye başladı. Kapıyı kapatıp etrafa bakınmaya başladı.

Hava biraz serin ve etrafta trafik ve insanlardan başka hiç bir şey yoktu. Akın biraz dışarıda takıldıktan sonra arabasına doğru ilerlemeye başladı. Arabasına binip hemen aracı çalıştırdı. Hemen yola çıkıp cenaze evine doğru sürmeye başladı. 

Yamaç sabah Güneş'i gürünce derin bir nefes aldı. Kızıl Güneş Yamaç'ın içini rahatlatıyordu. Yamaç kalkıp elini kulağına attı. 

'' Alev rapor ver.'' Bir kaç saniye sonra.

'' Yamaç adamlar yavaş yavaş yaklaşmaya başladılar. 20 askeri araç görüyorum doğru buraya geliyor. Bence niyetleri konuşmak değil.'' 

'' Nereden anladın?'' 

'' Çünkü benim niyetim hiç konuşmak değil.'' Deyip keskin nişancı tüfeğin tetiğini çekti. Yamaç elini kulağına atıp.

Salgın ( Kan Ve Damar ) (4)Where stories live. Discover now