Bölüm 25 ( ABD )

4 3 0
                                    

Ekin araçla ilerlerken konumuna baktığın da Kilis'e yaklaştığını fark etti. Etrafına bakınarak belindeki telsizi aldı. Ağzına yaklaştırıp.

'' Arkadaşlar Kilis'e yaklaştık dikkat edin. Buradaki kritik bölge Topdağı.'' Telsizden onay sesleri gelmeye başlamıştı. Ekin birden frene basıp olduğu yerde durdu, arkasından koca konvoy durdu. Biraz bekledikten sonra telsizden.

'' Türkiye'nin aslanları neden durdunuz?'' Ekin cebinden telsizi çıkarıp ağzına yaklaştırdı.

'' Plan yapmamız lazım.''

'' Anlaşıldı.'' Dedi. Ekin telsizi cebine koydu. Ardından arabadan inmeye başladılar Yıldız ve Rana ile. Arabadan indikten sonra Rana arkasından gelen askerlere bakıp.

'' Çevre güvenliği alın.'' Dedi. Adam kafasını sallayarak arkadaşlarının yanına gitmeye başladı. Arkadaşlarına bakıp.

'' Çevre güvenliği.'' Dedi. Ardından arkadaşlarıyla birlikte çevreye dağılmaya başladılar. Rana ve Yıldız aracın kaputuna haritayı açan Ekin'in yanına geldiler. Ekin haritaya bakıp bir yandan da çevresine bakmaktaydı. Yıldız Ekin'e baktı.

'' Neler oluyor Ekin?''

'' Dur bir dakika bir şey düşünüyorum.'' Yıldız kafasını salladı. Ekin biraz daha etrafına baktıktan sonra Yıldız ve Rana'ya döndü.

'' Ayrılmamız gerekiyor.'' Rana Ekin'e baktı.

'' Neden?''

'' Haritaya göre Topdağı Kilis'in arkasında, yani yanlış değilse şu anda yanımız da yani Kilis karşımız da Topdağı yanımız da ama uzakta. Şimdi biz top tüfek oraya girersek arkamızdan gelme ihtimalleri var. O yüzde ayrılmamız lazım.''

'' Kaç grup?''

'' Siz ikiniz arkadan 5 kişi alın, zaten 50 kişide benim yanımda var.'' Rana Ekin'e baktı.

'' Komuta.''

'' İkinizde.''

'' Tamam.''

'' Şimdi beni iyi dinleyin, oraya vardığınız da kimseyi öldürmeyin. Sadece orada hali hazır da bekleyin. Biz saldırıya başladığımız da ben size haber edeceğim. Eğer orada Kilis'e hareket olursa kimseye acımayın vurun hepsini.'' İkiside.

'' Tamam.'' Dedi. Ekin Rana ve Yıldız'a bakıp.

'' Her şeyden önemlisi kendinize dikkat edin. Eğer tehlikeye girecek olursanız vurun tereddüt etmeyin. Yanıma geldiğiniz de boş koltuk görmek istemiyorum.'' Rana ve Yıldız kafasını sallayıp en arkadan ilk ellinci arabaya doğru yürümeye başladılar. Ekin haritayı katlayıp aracın kapısını açıp bindi. Ekin haritayı arkaya atıp arabayı çalıştırmaya başladı.

Rana ve Yıldız ellinci arabaya gelince o araba ve arkasındaki arabaya bakmaya başladılar. Rana bir adım öne çıktı.

'' Arkadaşlar bu araba ve sonraki takip edecek araba bu arabayı takip edecek. Burada ayrılmamız gerektiğini söyledi Ekin. Ben size yolda anlatacağım şimdi binin arabaya.'' Dedi. Herkes arabaya binerken Ekin ve arkasından takip edenler uzaklaşmaya başlamışlardı. Rana ve Yıldız öndeki araca binip ana yoldan çıkıp toprak yola girip Topdağı'na ilerlemeye başladılar...

Ekin ve ekibi Kilis'e yaklaşmaya başlamışlardı. Ekin aracı kullanırken bir yandan da cebinden telsizi çıkarmaya başlamıştı. Telsizi ağzına yaklaştırıp.

'' Rana ben Kilis'e yaklaştım siz ne durumdasınız?'' Bir kaç saniye sonra telsizden fısıltılı bir şekilde.

'' Ekin Topdağı'na geldik şu anda etraflarını çevirdik, hazır da bekliyoruz.''

Salgın ( Kan Ve Damar ) (4)Where stories live. Discover now