Köszönetnyilvánítás & új könyv

1.4K 94 19
                                    

   Hol is kezdjem? Igazság szerint rengeteg köszönettel tartozom nektek, olvasóimnak. Köszönöm, hogy kitartóan itt voltatok, annak ellenére, hogy nem éppen egy happyend sztorit kaptatok a végére, annak ellenére, hogy az ígért romantika helyett sokszor családi képeket olvashattatok, hogy annak ellenére hogy több volt az érzelem, mint a tett, kevesebb az esemény, több a lélekábrázolás, ti nyomon követtétek a történetet.

    Ez a könyvem több ízben is más, mint a többi. Nem a megszokott E/1-es elbeszélő fogadott titeket, nem a megszokott szleng, a megszokott kamasztörténet, nem a megszokott közeg. Ez a történt kissé különbözött a többitől, ám nem hiszem, hogy a rossz értelmében.

    Viszont pont ezeknek a különbségeknek az okán vagyok hálás azoknak, akik itt voltak velem, olvasták, és tudtak örülni annak is, ahogy a könyv vége alakult. Úgy gondolom, hogy ez az egyik legösszeszedettebb, legkülönösebb munkám, és nagyon boldog vagyok, hogy megoszthattam veletek.

  Köszönöm, hogy a sok kedves szóval motiváltatok, olvasó listára raktatok, és velem együtt örültetek a részeknek.

________

    Új könyvet is hoztam, így hogy egyet befejeztem, aminek a címe Adrenalin fröccs. Egy tavaszi, könnyű történet, tele nevetéssel, romantikával és különleges barátságokkal.

Egyszerű, tavaszi-nyári olvasmány, és biztos vagyok benne, hogy pont ez teszi szerethetővé.

Remélem belenéztek, ha időtök engedi! Köszönöm szépen.

Köszönettel mindenért
mandelznext

Perzselő nyár ᵇᵉᶠᵉʲᵉᶻᵉᵗᵗHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin