7 一 ❝Aynen öyle, güzelim.❞

87.9K 6.5K 18K
                                    

[lady gaga & blackpink - sour candy]

ben ekşi şekerim, çok tatlı olurum
ardından birazcık öfkelenirim
ben aşırı deliyim
ışıkları kapattığımda seni çılgına çeviririm

❝ben ekşi şekerim, çok tatlı olurumardından birazcık öfkelenirimben aşırı deliyimışıkları kapattığımda seni çılgına çeviririm❞

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sessiz olmaya çalışıyordum.

Eve girdiğim andan itibaren koltukta uyuyan Jimin'i uyandırmamak adına sessiz olmaya çalışıyor fakat kalçama vuran sızıyla yeniden kesik kesik nefesleniyordum. Taehyung bir saat önce beni eve bırakmıştı. Jimin, biz o sınıftan çıktıktan hemen sonra Taehyung'a mesaj atmış ve nerede olduğunu sormuştu. Bu yüzden Taehyung kısa süreli onun yanına uğrayıp, onu eve bırakmakla uğraşmak zorunda kalsa da onu kampüste beklemeye devam etmiştim.

Çünkü eve tek dönemezdim. Kendi parmaklarımla kendimi iyice hazırlayamadığım için, kalçam ilkinden daha fazla acıyordu ve o haldeyken değil eve dönmek, bulunduğum yerde kıvrılıp uyumaktan başka bir isteğim dahi yoktu.

Eh, seks sonrası tembelleştiğim kuşkusuz bir gerçekti.

Dediğim gibi, eve geldiğim andan itibaren koltukta uyuyan Jimin'i uyandırmamak adına cebelleşiyordum. Önce sessizce duşumu almış, ardından kalçamdaki sıvıdan tam anlamıyla kurtulup kendimi temizlemiş ve mutfakta biraz meyve atıştırmıştım. Vakit geçmek bilmiyordu. Ev böylesine sessizken düşünmekten başka bir şey yapamıyordum ve göz ucuyla bugünkü tabloya baktığımda bazı şeylerin kesinleştiğine emin olmuştum.

Yoongi, Jimin'den delice hoşlanıyordu.

Ve büyük ihtimalle tam da düşündüğüm gibi, üvey abimin Taehyung ile sevgili olduğunu bilmiyordu.

Bu fikri düşünmek aklıma deli senaryolar sokarken en büyük merakım Jimin'in bunu neden sakladığı yönündeydi. Jimin'i tanıyordum, evet, çok sarhoş olup istem dışı yaptığını dile getirmiş olabilirdi fakat ben bunun yalnızca sarhoşluk olmadığına emindim. Jimin asla aldatmak gibi bir şeye bulaşmazdı alkol yüzünden. Ya da kendini kaybetse dahi en fazla yiyişirdi. Yumuşak tipinin altında Taehyung'u başkasıyla aldatacak kadar güçlü bir cinsel istek duyuyor olması, bana içkiden fazlasını düşündürtüyordu. Ancak saçmaydı işte.

Çünkü Taehyung ile ilk yiyiştiğimi anlattığım gün çok net hatırlıyorum ki Ryujin bana abisinin kız arkadaşı olduğuna dair bir cümle kurmuştu.

Yoongi'nin de kız arkadaşı varken.. bu kadar köklü bir geçmiş paylaşıyor olamazlardı.

Sıkıntıyla ağzımdaki kiraz çekirdeğini geveleyip durmuş, salona doğru adımlama ihtiyacı duymuştum düşündüklerimle. Gri alt eşofmanım ve beyaz tişörtüm, yeni duş aldığım için hafif nemli hissettiriyordu. Uzun, ıslak saçlarımı ellerimle geriye taramış, dişlerimle kiraz çekirdeğinden takırtılar çıkartmaya başlamıştım. Jimin'in pembe saçları belli belirsiz görüş açımdaydı. Dudakları şişerek öne doğru büzülmüş, üstüne yarım yamalak örtülmüş pikeye sıkıca sarılmıştı.

ꜱᴀʏ ᴍʏ ɴᴀᴍᴇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin