12 一 ❝Çok garip değil mi?❞

79.8K 5.8K 8.5K
                                    

[ellie goulding - love me like you do]

sen korkunun ta kendisisin
umrumda değil
çünkü daha önce
hiç bu kadar uçmamıştım

Uzun zamandır bu kadar mutlu, bu kadar sessiz ve bu kadar huzursuzluktan uzak bir sabaha uyanmamıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Uzun zamandır bu kadar mutlu, bu kadar sessiz ve bu kadar huzursuzluktan uzak bir sabaha uyanmamıştım.

Dün Taehyung ile el ele ayırttığımız odada yine onun esmer göğsünde uyanmak, uyanır uyanmaz onu görmemle gülümsemek vesaire..

Anlatılacak gibi değildi.

Burnumu boynuna biraz daha sürtüp yatıştırıcı kokusunu içime çektikten sonra yatakta hafifçe kıpırdanıp uykusunu dağıtmaya çalışmıştım. Uzun siyah saçları yatağa kıvırcıklaşarak dökülmüş, onlardan birini parmağıma dolamama sebep olmuştu. Taehyung uyanıktı, yalnızca zihnini de uyandırmaya çalışıyordu. Hafif gülümsereyek saçlarıyla oynamamı izledikten sonra gözlerini yeniden kapatmaya yeltendiğinde, uzanıp çenesinden öpmüştüm.

"Uyuyamazsın," dedim huysuzlanmasına rağmen. "Bir an önce kahvaltı yapıp yüzmeye gitmek istiyorum."

"Hayır.." Beni bileğimden yakalayıp yeniden göğsüne çektiğinde derin bir nefes almıştı. Göğsü yavaş yavaş inip kalkıyordu. Dudaklarını yalayıp yutkunduğunu burnumun dibinde hissetmiştim.

"Taehyung, lütfen. Geldiğimizden beri denize giremedim. Çok istiyorum."

Üzerinde uzandığım beden kollarını belime sarıp şakaklarımda dinlendirdiği dudaklarını aralamış, "Plaja inmekle uğraşmayalım." demişti. "Havuzu kapattıralım, ne dersin?"

Onaylayan bir mırıltı çıkardıktan sonra bu şımarık teklife karşı gülmüştüm.

Taehyung sahiden yalnızca benimle vakit geçirmek istiyordu.

Beş dakika kadar daha uzanmasına ve bana sarılmasına izin verdikten sonra enerjik bir şekilde yataktan çıkıp bavulumun başına yerleşmiş, giyebileceğim şeylere göz atmıştım hızla. Taehyung da tembelce yataktan kalkmaya hazırlanıyordu. Onun gözlerini kırpıştıran kabarık saçlı haline gülüp bavulumdan açık mavi bir gömlek, altına da beyaz bir kot alarak ayaklandığımda arkamda kalan tişörtsüz bedenine bakmış, iç geçirmiştim.

Bu adamla başbaşa geçirecek bir haftam vardı.

Bunu biraz daha düşünürsem yeniden onun göğsünde uzanmaya dönecektim.

"Önümde giyinsene."

Taehyung'un ahlaksız kelimeleri banyoya girmeye hazırlanan bedenimi duraksattığında sırıtmamak adına dudaklarımı ısırarak ona dönmüştüm. Gülüyordu. Tek kaşını kaldırmış bedenimi süzüyor ve tıpkı söyledikleri gibi çapkınca sırıtıyordu. Aramızdaki flört durumu hiç sönmeyecekmiş gibi hissettirdiğinde Taehyung'a meydan okurcasına tişörtümü ve altımı indirmiştim. Beyaz pantolon kalçamı iyice sarana ve gömleğim omuzlarımla buluşana dek orada öylece beni izlemişti.

ꜱᴀʏ ᴍʏ ɴᴀᴍᴇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin