21 一 ❝Bundan ötesi yok.❞

54.7K 4.4K 8K
                                    

[taylor swift - wildest dreams]

dedim ki
“kimse ne yaptığımızı bilmek zorunda değil”
elleri saçlarımda, giysileri odamda
ve onun sesi tanıdık bir ses

❝dedim ki “kimse ne yaptığımızı bilmek zorunda değil”elleri saçlarımda, giysileri odamdave onun sesi tanıdık bir ses❞

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yani, nişanlım olmaya ne dersin?

Tanrı aşkına, bu bir büyü mü?

Olanların şokundan çıkmak için zamana ihtiyacım vardı. Bunu laf olsun diye söylemiyordum çünkü diğer eşi Taehyung'a ait olan gri halka parmağımdayken hâlâ şoktaydım. Yüzüğümle oynuyordum, Taehyung bana gülümseyerek bakıyordu. Cümbüş biteli çok olmuştu ve ben olduğum yerde gülümsemekten yırtılan dudaklarımla yüzüğümü incelemeye devam ediyordum. Çok güzeldi, ne diyebilirdim ki? Büyüden kastım yüzük parmağımdaki ince gümüşten başka bir şey olamazdı.

"Çok gösterişli olsun istemedim." dedi, son on dakikadır avcuna yasladığı yanağıyla beni izleyen beden. "Sadelikten hoşlandığını biliyorum, içime böylesi sindi."

"Çok güzel görünüyor, çok beğendim." dedim cevaben. Yüzüne baktığımda barın kapanmasına dakikalar olması beni memnun etmişti. Oturup konuşmamız gereken konular bardak silerken başımı yeterince ağrıtmıştı çünkü.

Taehyung'a bir buçuk saat önce evet derken deliler gibi mutlu olabilirdim. Hatta anın büyüsüyle gözlerim dahi sulanmıştı. O sahneden birçok alkış eşliğinde indikten sonra yüzüğü kibarca parmağıma geçirirken peri masalında gibiydim. Gerçeğe dönmek ise külkedisi masalına daha yakındı. Gece yarısını geçen saat ile aklıma dank eden maddeler keyfimi kaçırmanın eşiğine ulaşmışlardı. Taehyung tam karşımda olmasa oturup ağlayabilirdim.

Jimin ilişkimiz konusunda nötrdü evet ama bunun ailevi boyutu korkunçtu benim için. Bayan Park'a ne diyecektim? Babamın da henüz haberi yoktu, yalnızca Jimin ve Taehyung'un ayrıldığını biliyorlardı. Bizim aramızda bir şey olduğuna dair en ufak fikirleri yoktu. Her şey beynimi yiyen kurtçuklar gibi gizlice moralimi bozmuştu.

"Jungkook." dedi Taehyung, dakikalar süren sessizliğe son verip.

"Efendim sevgilim?"

"Neden huzursuzsun?"

"Huzursuz değilim." dedim. Cevabımın geçiştirmek için olduğu çok belliydi.

Taehyung ile birçok şey paylaşmama rağmen onun kolayca mutsuz olabildiğimi bilmesini istemiyordum. Bu yüzden ne onu ne de kendimi daha fazla huzursuz etmemekten yanaydım. Benim sevgilim, nişanlım olacak kişi Taehyung'du. O varken korktuğum hiçbir şey yaralamamıştı beni. Şimdi de olmayacaktı.

Ve tekrar etmem gereken nokta şuydu : Benim sevgilim Taehyung iken ve o beni böylesine iyi tanıyorken yalan söyleyemiyordum.

"Yorgunum, yemin ederim." dedim mavi gözlerine itiraz etmek adına.

ꜱᴀʏ ᴍʏ ɴᴀᴍᴇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin