0.7

13.7K 121 52
                                    

Kalktığım zaman üvey annemi bana bakarken yakaladım.Benim uyandığımı fark edince panik oldu ve bir kaç kez öksürdü.

Yattığım yerden doğruldum ve iyimisin diye sordum.Oysa bana iyiyim cevabını verdi.Bunun bir yalan olduğunu adım gibi biliyordum.Ama bunu çok kurcalamadım.

Kalktım ve yanına doğru adımlarımı yönlendirdim ve yanına gittim.Yanına gittiğim zaman kalp atışlarını duyabiliyordum.Üvey annem derin derin nefesler alıyordu.

Yanına oturup her şey yoldunda mı diye sordum.Yolunda cevabını aldım.Emin misin diye sorduğumda evet cevabını verdi.Ondan sonra yanından kalktım ve mutfağa girdim.

Dolaptan kahvaltılık bişeyler aldım ve hazırlamaya başladım.
Hazırlarken aklımdan hep şu düşünceler vardı.Üvey annemin lezbiyen olup olmadığı ve aslında babamı değil beni sevdiğini falan düşündüm.Bir yanım bunları söylerken bir yanımda bu düşündüklerimi desteklemiyordu.

İşimi bitirdikten sonra masaya oturdum ve yemek yedim.Yemek yerkende aynı düşünceler içindeydim.

...

Aradan nerdeyse 2-3 saat geçmişti ve ben pek kendimde değildim.Sabah yaşadıklarımk düşünüyordum.Bu düşüncelerden arınmak istesemde arınamıyordum.

Bende biraz dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya karar verdim.Evden çıkıcaktım ki üvey annemin sesini duydum.Hemen arkamdan nereye gittiğimi sordu.Bende biraz yürüyüş yapıcağımı söyledim.Oda benimle gelmek istiyordu.Ama çok çok şirin bir şekilde bende kıramadım.Hemen hazırlanıp yanıma ineceğini ve onu beklememi söyledi.Bende başımla onayladım.

Onu beklerken gerçekten artık beni sevdiğini falan düşünüyordum.Yani her zaman yanımda olmak istiyordu.Her anımda.Her yerde.Her zaman.Bende bu durumdan rahatsız değildim.Daha çok birinin bana bu şekilde bağlanması hoşuma gidiyordu.

Üvey annemin sesini duyunca bu düşüncelerden uzaklaştım.Merdivenlerden hızlı bir şekilde iniyordu.Ama bir sorun vardı gerçekten çok açık giyinmişti ve üstüne hiç bir şey almamıştı.Sadece kolunda küçük bir çanta vardı.Aslında buna aldırış etmemem gerekirdi ama neden böyle bişey olduğunu anlayamamıştım.Yanıma geldiği zaman gerçekten çok güzel gözüküyordu.Resmen ona baka kalmıştım.Ona bakarken biraz dozu kaçırmış olmam lazım ki bana endişeli bir şekilde bakmaya başladı ve beğenmediysen değiştirebilirim dedi.Bense gerek olmadığını ama sadeve üstüne bir şeyler almasını söyledim.Oda beni onayladı ve koltuğun üstünde duran hırkamı aldı.Üstüne giydi ve fermurını çekti.Benim hırkamı giymesi ilgimi çekmişti fakat bunu umursamamaya çalışarak kapıya yöneldim.

Dışarı çıktığımız zaman benim koluma girdi.
Benden nerdeyse bir 10 cm kadar kısaydı ve yanımda minicik görünüyordu.Sokaktan geçenler bize bakıyorlardı.Biran kendimi rahatsız hissettim ve yolun üzerinde bulanan banklardan birine yöneldim.

Üvey annem şaşırmış olmalı ki banka oturduğumuz zaman bana ne olduğunu sordu.

Bende yoldan geçen insanların beni rahatsız ettiğini söylemedim.Onun yerine yorulduğumu biraz dinlenmek istediğimi söyledim.Oda beni onayladı ve yanıma yaklaşarak kafasını omzuma yasladı.Bana aşık olabilirdi ama her yerde bu kadar yanıma yaklaşması başka bişeylerde istediğinden şüphelenmemi sağlıyordu.

...

Bu düşüncelerden kendimi arındırdığım zaman bende kendi kafamı onun kafasının üstüne koydum.Üvey annemse heyecanlanmış olmalı ki kalp atışları hızlandı ve dışardan duyulabilecek hale geldi.

Orda biraz daha oturduktan sonra eve geri döndük.Geldiğimiz zaman babam evde sanırım bizi bekliyordu.Bizim kol kola olduğumuzu gördüğü zaman yüzünde ufak bir gülümseme oluştu."Bakıyorumda hemen anlaşmaya başlamışsınız.Sanırım daha geç olmadan evlenmeliyiz" dedi,üvey anneme.
Bunu duyduğum zaman nedense içimde bir ürperti oluştu ve rahatsız oldum.

Üvey annemin kolundan çıkıp koşa koşa odama çıkmaya başladım ve onlarda arkamdan şaşkın bir şekilde baka kaldılar.

Odama girdiğim zaman hemen kapıyı kapadım ve kilitledim.Gidip yatağıma oturdum.Neden böyle bir tepki verdiğimi ben bile anlayamamıştım.(evladım aşık oluyosun işte ne bu anlayamamazlık :) Allah Allah)üstümdekilerden kurtulup kendimi banyoya attım.Üzerime sıcak suyu saldığım zaman biraz rahatladım.

...

1 saat önceki davranışımı anlayamamışlığının üstesinden sanırım gelmiştim.(nasıl bir cümle oldu bu ya)
Kendimi yatağa atıp yorganımı üzerime çektim ve kendimi uykuya bıraktım.

(Bu sefer kontol etmedim kusurlarım varsa düzeltmem için yorum bırakabilirsiniz 💜)

Üvey AnnemWhere stories live. Discover now