0.9

11.4K 89 22
                                    

Sabah kalktığım zaman aşağıdan nefis kokular geliyodu.Muhtemelen üvey annem yemek yapıyordu.Aşağı inip mutfağa gittim.

--------

Yemek yedikten sonra üvey annemle beraber televizyonun başına geçtik.İkimizinde seveceği türden bir film açtım.

Filmin ortalarına doğru babam eve geldi.Bana üvey annemle onu yalnız bırakmamı söyledi.Bende onun sözünü dinleyerek odama gittim.Odama gittiğim zaman bilgisayarımı açıp biraz oyun oynadım.Oyuna başlayalı nerdeyse 1 yıl gibi bir şey oluyordu.Artık oyunun 355. levelindeydim.Ama bu leveli bir türlü geçemiyordum.Nerdeyse bir haftadır bu leveli geçmeye çalışıyorum.Neyse şimdi boş boş oyun hakkında konuşmayalım.Yoksa daha bu oyunla ilgili birsürü şikayetim var.

--------

Ben aşağı indiğim zaman üvey annem koltukta tek başına oturuyordu.Yanına gidip hemen yanıbaşına oturdum.Sol elimle saçlarını karıştırıp ne olduğunu sordum.
"Ne oldu? Neden karadenizde gemilerin batmış gibi oturuyorsun?"
Bir kaç dakika sessiz kaldı.Sonrasında konuşmaya başladı.
"Babanın yurt dışında işi varmış.İki gün sonra burdan gidicekmiş."
"Ne kadar kalıcak?"
"Sanırım 1-2 ay."
"Anladım"diyerek televizyonun kumandasını elime aldım ve yarım kalan filmi açıp izlemeye koyuldum.

Ben filmi izlerken üvey annem birdenbire belime sarıldı ve başını göğüsüme gömdü.
Bende elimi onun başına koyarak saçlarını okşadım.

-------

Film bittikten sonra üvey annem benden ayrıldı ve mutfağa gitti.Sanırım yine yemek yapıcaktı.Bende onu arkadan takip ederek mutfağa gittim.Ama o benim geldiğimi fark etmemişti.Üvey annem tezgahın başındayken arkadan sessizce yaklaşıp ona sarıldım.Oda korkmuş olacakki ben ona sarılınca sıçradı.

Hala ben ona sarılmış halde dururken o konuşmaya başladı.
"Ne bu sevgi pıtırcığı gibi arkadan sarılmalar falan?" diye sorduğu zaman kolarımı biraz gevşetip;
"Ne o ? Yoksa hoşuna gitmedi mi ?" diye sorduğum zaman yüzünde küçük ama fark edilir bir şekilde gülümseme oluştu.Sanırım utanmıştı çünkü yanakları pembeleşmeye başlamıştı.

Bende kendimi durduramayıp pembeleşen yanağına küçük bir öpücük kondurdum ve ona daha sıkı sarıldım.Bu yaptıklarım sanırım gerçekten onun hoşuna gidiyordu.

Biraz daha sarıldıktan sonra ayrılıp yanı başına geçtim.Sanırım kek falan yapmaya başlayacaktı,onun için malzemeler çıkarıyordu.Bende biraz daha onu izledikten sonra mutfaktan ayrıldım. Odama çıkıp biraz müzik dinledim.Sonra kendimi uykunun kollarında buluverdim.

(Hellöğğ...Bu bölüm biraz kısa oldu,sorry.
Bidahaki bölüm daha uzun yapıcam.
Şimdi asıl konuya gelecek olursak benim diğer kitabımı kaldırıp,başka bir kitap yazmaya başlamak istiyorum.Benim aklımda bir kaç bişeyler var ama yinede yazıp yazmamak konusunda pek emin değilim.Acaba yazsam mı ? Yazmazam mı ? Siz karar verin.
Şimdilik diceklerim bu kadar bidahaki bölüm görüşürüzzz...💚)

Üvey Annemजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें