2.0

4.2K 54 1
                                    

Akşama doğru üvey annem eve geldi. Daha doğrusu onu eve bıraktılar. Evin önünden araba sesi duydum. Hemen ardından da kapı çaldı.

Kapıya gittim,açtım ve üvey annnemi içeri aldım. Sanırım dışarısı soğuktu bu yüzden üzerinde bir mont vardı. Siyahtı. Dikkatli bakınca o montun benim olduğunu anladım. Neden benim montumu giymişti? Neden benden izin almadan giymişti? Benim eşyalarımı birinin kullanması izinli ya da izinsiz hiç hoşuma gitmezdi. Ama onu sevdiğim için bişey demedim.

Üsründeki montu çıkarmadan koltuğa geçip oturdu. Ceviz kabuğuna giricek gibiydi. Bende onun yanına gidip oturdum. Sonra bana döndü, biraz bakıştık, ben önüme döndüm. Oda ardından önüne döndü.

Ben kalkıp, mutfağa gittim. Ona sıcak çikolata yapmayı planlıyodum. Yani en azından birazcıkta olsa ısınmasını istiyodum.

...

Sıcak çikolatayı yaptım ve ona götürdüm. Ona uzattığım zaman şaşırsa da çikolatayı aldı ve sevimli bir şekilde teşekkür etti. Yanına geçip oturdum. Sıcak çikolatasından bir yudum aldı ve arkasını dayandı. Onun bu tatlı hali içimin yumuş yumuş olmasına neden oldu. Küçük bir çocuk gibiydi.

...

Çikolatasını bitirince ayağa kalkıp üstündeki montu çıkardı, ardından bardağı alıp mutfağa gitti. O mutfağa gidince bende arkasından yukarı odama çıktım. Onunla aynı ortamda bulunmayı pek istemiyodum. Beni tetikliyodu. Her an üzerime atlicakmış gibi hissediyodum. İnşallah aklımın yerinde olmadığı bir zaman da benimle olan işini halletmez.

Odamda kulaklıklarımı alıp telefonumdan müzik dinledim. Saat akşam sekizi geçmişti. Müzik dinlerken aklıma bişey geldi. Bu gece saat 3 gibi kaşkıcaktım ve üvey annemi gözlicektim. Yine biriyle konuştuğunu fark edersem, konuştuklarını ses kaydı olarak almaya çalışıcaktım. Bu fikir aklıma yattı ve bende çok geç olmadan yattım, belkide akşama çok işim vardı...

(bunun hemen ardından bir bölüm daha atıcam. Sizi seviyorum...💜❤️💜)



Üvey AnnemOnde histórias criam vida. Descubra agora