1.5

4.7K 62 12
                                    

Sabaha karşı saat 03:30 civarında uykudan uyandım. Dediğim gibi bir gün sabah erken uyanayım nerdeyse bir hafta uyku düzenim bozuk oluyo.

Karnımın acıktığını karnımdan gelen seslerden anladım. Bende mutfağa indim. Her zaman mutfağın kapısı açık olurdu ama bu sefer kapı kapalıydı.

Birden içime bir korku düştü ya evde hırsız varsa. Bu korkuyla kapıyı tek gözümün görebileceği şekilde araladım. Buzdolabının hemen önünde biri vardı. O karanlıkta kim olduğunu ilk başta anlayamamıştım ama biraz daha dikkatli bakınca onun üvey annem olduğunu anladım. Kulağında telefon, biriyle konuşuyordu. Kısık sesle konuştuğu için kelimeleri pek anlayamıyodum.

Dikkatimi biraz daha onun konuştuğu kelimelere verdim ve o sanırım bir adamla konuşuyodu.

Biraz daha onu dinledim. Bir yerde "evet, evet canım işler iyi gidiyor" dedi. Ne işi??
Biraz daha kulak kabarttığımda o sözlerin arkasından "evet, hatta şu anda onların evindeyim, onları çok çabuk kandırıyorum. O Emre'yi kendime aşık etmek kolay oldu. Hemen tuzağıma düştü. Şimdiyse onun büyük kızı merveyi baştan çıkarıyorum. Kız sanırım gerçekten lezbiyen, hatta biz annemin evinden geldikten sonra mutfakta onunla öpüştük. Şimdi küçük kızını da aldatmam gerekiyo" dedi.

Bir an beynim error verdi. O bunları dedikten sonra gözlerim sulandı ve sessiz olmaya çalışarak yine geri odama çıktım. Hem sinirilerim bozulmuştu, hemde üzülmüştüm. Ama bu öyle böyle bir üzülme değildi. Gözlerimden akan yaşları elimin  arkasıya sildim ve yatağa oturdum. Biraz sakinleşmeye çalıştım.

...

Aklım biraz daha yerine geldiği zaman onun bu sözlerinin ne anlama geldiğini kavramaya çalıştım. Sanırım bizim tüm aileyle bir sorunu vardı. Ya da başka birinin bizim aile ile ilgili bir sorunu vardı.

Bu düşüncelerin içinde yine geri yatağımın içine girdim. Yorganı yüzüme kadar çektim. Hala o sözleri aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar akıyodu. Bunları boşverip yeniden uyumaya çalıştım. Nasıl oldu bilmiyorum ama bunu başardım.

(Bu seferki bölüm kısa oldu. Sebebi yarın iki bölüm atıcağımdan. Bu bölümü biraz anlam amaçlı yazdım. Aklımda çok güzel senaryolar var. Birden çok iyi ilhamlar geldi.
Neyse yarınki bölümlerde görüşürüz. Sizi seviyorum... 💜💜)

Üvey AnnemWhere stories live. Discover now