2.5

3.4K 58 5
                                    

Sabah uyanınca direk olarak aklıma bu gece kardeşimle konuştuklarım geldi. Bunlar aklıma gelir gelmez de yatağımdan kalktım zaten. Ardından banyoya girip ayılmak için yüzümü soğuk suyla buluşturdum. Başta titresem de aldırış etmedim. Ardından 10 dakika süren bir duşa girdim.

Saçlarımı kurutmadan kardeşimin odasına gittim. Çünkü hemen onunla konuşmak istiyordum. Kapıyı tıklattıktan sonra içerden ses gelmesini bekledim. Ses gelmeyince bir daha çaldım. İçerden yorgun kardeşimin sesi geldi. Sanırım onu uyandırmıştım ama umrum da değildi. Bu gece olan şeyleri açığa çıkarmak istiyordum.

...

O gel deyince hemen odasına daldım. Hiç aşağı bile inmemiştim. Odasına girdikten sonra kapıyı kapattım ve ardından kilitledim. Hemen gidip yanına oturdum. Merağımdan yerimde duramıyordum. Zaten oda yanına bunun için geldiğimi anlamıştı sanırım bu yüzden de yatakta oturur pozisyona geçmişti.

...

Soruma cevap vermeye başlamıştı. Dedikleri beni hem şaşırtmış hem de üzmüştü. Kardeşimin dedikleri böyleydi;
"üvey annenin dediklerini bende duydum. Hatta ister inan ister inanma ama seni her gece aşağıda mutfağın kapısının önün de gördüm. O an yanına gitmek istedim ama gidemedim. Üstelik dün üvey annenin senin üstünde olduğunu bile gördüm. Rahatsız olmuşa benziyodun bende o yüzden abla diye seslenmiştim"dedi. Sonra da daha fazla uzatmadan onun odasından çıktım.

Bu olanlara akıl sır erdiremiyodum. Çok güvendiğim hatta sevdiğim kadın beni sanırım bilmediğim biri ile aldatıyodu. Ya da yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazan bir casustu. Bilemezdim hiç bir kanıtım yoktu.

Sabahın erken saatlerin de kalktığım için hala yorgundum. Bu yüzden yeniden yatağıma gittim.

(yarın yine yazıcamm... Sizi seviyorummm... 💜❤️💜❤️)

Üvey AnnemWhere stories live. Discover now