1.0

11.3K 90 7
                                    

Sabah kalktığımda banyoya gidip rutin işlerimi halledip çıktım.Aşağı indim ortalıkta kimse gözükmüyordu.Bende pek umursamamaya çalışıp mutfağa girdim.Mutfakta bomboştu.

....

Kendime yemek hazırladıktan sonra mutfak masasına oturdum.Yemeğimi yerken aklım başka yerlerdeydi.

Daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım.En azından öz annem gittiğinden beri.

Ama bundan daha önemlisi evde kimseyi görememiş olmamdı.Nereye gittikleriyle alakalı ufacık bir fikrim yoktu.

Aklıma belki babamı geçirmeye gitmişlerdir diye bişeyler geldi.Ama babamın 2 gün sonra gidiceği aklıma geldi ve bende bu düşünceden vazgeçtim.

....

Yemeğimi bitirdikten sonra yukarı çıktım ve telefonumu alıp aşağı indim.Babamı aradım ama ulaşamadım.Artık gerçekten meraklanmaya başlamıştım.

Evde ben hariç hiç yaşam belirtsi yoktu.Yukarı telefonumu almak için çıktığımda hepsinin odasını kontrol etmiştim.Ama dediğim gibi,afedersiniz hiç bir bok yoktu.Sanki kuş olup uçmuştular.

...

Aradan nerdeyse 3-4 saat geçmişti.Ben nerdeyse iki film bitirmiştim.Ama hala ne gelen vardı,ne giden.Babamı,kardeşimi ve üvey annemi nerdeyse 100 defa aramıştım.Ama telefonları hep kapalıydı.

1-2 saatten sonra artık kendi kendime söylenmeye başlamıştım.Zaten biliyorsunuz ben öğlen saat 12'de kalkan biriyim.Artık saat akşam 18:00-19:00 arasıydı.Sanırım geldikten sonra onlara trip falan atıcaktım.Tabi eğer gelirlerse...

Ben artık sinirden yerimde duramadığım zaman kapı çaldı.Koşarak gidip kapıyı açtım.Üçüde karşımda duruyordu.Onlara bakıp göz devirdim ve kapıyı açık bırakıp salona geri döndüm.Arkamdan onlarda geldi.Onlarda benim gibi salona geldiklerinde babam yanıma geldi.Ve bana ne olduğunu sordu.Bende ona bakıp sinirli sinirli cevap verdim."Bişey yok sokak süpürgeleri."dedim.Babam halimi anlamış olacakki bana gülmeye başladı.O gülerken ben babama bakıyordum.Ama o hiç durmadan kıkır kıkır gülüyordu.Ardından diğerleride gülmeye başladı.Bense onlara hala kafam karışık bir şekilde bakıyordum.

...

Gülmeleri sona erdikten sonra onlara nerde olduklarını sordum.Babam alışverişe gittiklerini söyedi.Ama ben buna kanmayacaktım.Babama ve diğerlerine bakıp "eminmisiniz" dedim.Babamsa "kızım biz sana neden yalan söyleyelim.Alış verişteydik işte"dedi.Bende neyse kokusu çıkar diyerek odama yöneldim.Odama girdikten sonra kapıyı kilitledim ve kendimi yatağa attım.Aşağıdan gülüşme sesleri geliyodu ve bu benim daha çok sinirlerimi bozuyordu.Ama boşvermeye çalışıp gözlerimi kapadım.

Biraz yatakta bir o yana bir bu yana döndüm.Ama lanet olsunki uyuyamıyordum.

Kendimi biraz sakinleştirmeye çalışıp yine gözlerimi kapadım.Bu sefer sanırım başarılı oldum.Çünkü anladığınız üzere uyudum.

(Sanırım buda kısa oldu...Ehehe...
Neyse.Bu sefer dicek bişeyim yok.Bu arada medyadaki bebeği pinterest'den aldımm.💜)

Üvey AnnemWhere stories live. Discover now